19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Celta Vigo Emre Mor'u satışa çıkardı

Emre Mor’un, kulübü Celta Vigo tarafından gözden çıkarıldığı ve satış listesine konulduğu bildirildi.

21 Ağustos 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Celta Vigo Emre Mor'u satışa çıkardı

Borussia Dortmund’dan büyük umutlarla Celta Vigo’ya transfer edilen Emre Mor, İspanyol ekibinde beklentilerin uzağında kaldı.

Kadro dışı bırakılmıştı 

Celta’da geçtiğimiz sezonu kötü geçiren, teknik direktör Juan Carlos Unzue tarafından bir çok kez kadro dışı bırakılan futbolcu, yeni teknik adam için de hayal kırıklığı oldu. 

‘Celta için sorun olmaya devam ediyor’ 

İspanyol basını Celta Vigo’nun oyuncuyu elden çıkarmak istediğini duyurdu. “Emre Mor’un tavrı Celta  için sorun olmaya devam ediyor” başlıklarının kullanıldığı haberlerde, teknik direktör Antonio Mohamed’in. Milli futbolcudan beklediklerini alamadığına dikkat çekildi. 

‘Emre için her şeyi yaptılar ama…’

“Kulüp ve teknik ekip Emre Mor için her şeyi yaptı, İspanya’daki yaşama alışması için varını yoğunu ortaya koydu. Artık bu sezona girerken sorunların çözüleceğinden emindiler ancak başarıya ulaşamadılar, Emre Mor çözümden çok kulüp için daha çok problem oldu. Celta şu an ciddi ciddi kendisini elden çıkarmayı düşünüyor. Ancak kendisi için ödenen 13 milyon euroyu bulmak imkansız gibi görünüyor.” 

Kulüp tarihine geçmişti 

Emre Mor’un Celta Vigo Kulübü’nün 95 yıllık tarihindeki en pahalı ikinci transferi olduğuna dikkat çekildi. 13 milyon euroluk bonservis ücretiyle gelen bir oyuncu için bunun çok uzağında kaldığı yorumu yapıldı. 

(Skorer)