25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cenk Ergün'den Arda Turan açıklaması: Başkan Özbek'le Arda Turan arasında görüşme olmadı

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Arda Turan transferi hakkında konuştu.

14 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Cenk Ergün'den Arda Turan açıklaması: Başkan Özbek'le Arda Turan arasında görüşme olmadı

Ocak ayı transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da Arda Turan ismi her geçen gün yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Arda Turan'ın Barcelona'dan İstanbul'a gelmesinin ardından sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in Arda Turan ile görüştüğü iddiası Türkiye'nin gündemine oturdu ancak Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Arda Turan transferiyle ilgili gerçekleri anlattı.

"KÜLLİYEN YALAN"

Galatasaray - Arda Turan arasında herhangi bir görüşme olmadığını Sporx'e açıklayan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, "Başkan Dursun Özbek ile Arda Turan arasında böyle bir görüşme olmadı. Ben de gazetelerden okudum, şaşırdım. Bu kadar iddialı bir şekilde kamuoyunda yer almasını hayretle izliyorum. Bu yalan değil, külliyen yalan" dedi.

"TOLGA, GÖZTEPE MAÇINDA BİZİMLE OLACAK"

Gomis'in cezası hakkında da konuşan Ergün, "Gomis'ten bir maçlık ceza bekliyoruz, çünkü bunun geçmişte yakın emsalleri var. Gomis bu hafta oynayacak şekilde planlarımızı yapıyoruz. Takımın morali gayet iyi durumda, Tolga Ciğerci de Göztepe maçında bizimle olacak" şeklinde konuştu.

Sporx