20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Chelsea Menajeri Antonio Conte adı Fenerbahçe ile anılan Batshuayi'yi övdü

Chelsea Menajeri Antonio Conte, Arsenal ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atan ve Fenerbahçe'nin de forvet adayları arasında yer alan Batshuayi hakkında açıklamalarda bulundu.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Chelsea Menajeri Antonio Conte adı Fenerbahçe ile anılan Batshuayi'yi övdü

Batshuayi için Conte'den açıklama! Fenerbahçe'nin forvet transferinde adayları arasında olan Michy Batshuayi için Chelsea Menajeri Antonio Conte açıklamalarda bulundu.

Çin'in başkenti Pekin'de Arsenal ile oynanan maçın ardından konuşan Chelsea Menajeri Antonio Conte, Batshuayi'den övgü dolu sözlerle bahsederken takımda kalabileceğinin de sinyallerini verdi.

Basın toplantısında konuşan Conte, Arsenal'e karşı 2 gole imza atan Batshuayi hakkında ''Batshuayi çok iyi çalışıyor ve kendini geliştiriyor. Biz de onun daha iyi olmasını istiyoruz. Çok genç ve potansiyeli olan bir oyuncu. Bir forvet olarak çok önemli. Eğer saha içerisinde pozisyonunu korursa bizim iyi futbol oynamamızı daha da kolaylaştırır'' ifadelerini kullandı.

FRANSIZ BASINI FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ AÇIKLAMIŞTI

Fransız basını geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu için yıllık 4 milyon euroluk teklif yaptığını haberleirne taşımıştı.

23 yaşındaki Michy Batshuayi'nin 2021 yılına kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)