25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Galatasaray Gökhan Kardeş ve Neftali'yi 600 bin euro'ya alıyor

Genç ve yetenekli futbolculara yatırım yapmak isteyen Galatasaray, Gökhan Kardeş ve Neftali için girişimlere başladı.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Gökhan Kardeş ve Neftali'yi 600 bin euro'ya alıyor
Transfer sezonunda tecrübeli ve doymuş futbolcuları kadrosuna katmak istemeyen Galatasaray, genç oyunculara yöneldi ve Futbol Direktörü Cenk Ergün yeni yetenekler için Avrupa pazarına çıktı. İlk etapta İngiltere, Hollanda ve İsviçre arasında mekik dokuyan Ergün, aradığı isimleri Hollanda ve İsviçre’de bulurken, sarı kırmızılı takımın Gökhan Kardeş ve Neftali’yi 600 bin Euro karşılığında transfer edeceği ortaya çıktı.
 
GÖKHAN KARDEŞ DEFANS OYNUYOR
 
Yeni sezonda daha dinamik ve genç bir kadroya yola devam etme kararı alan Galatasaray, Hollanda devi PSV’de oynayan Gökhan Kardeş ve Basel’de forma giyen Neftali Manzambi ile görüşmelere başladı. Şu anda PSV’nin ikinci takımında oynayan ve gösterdiği başarılı performansla A takıma kadar yükselen Gökhan Kardeş, sarı kırmızılı kulüple anlaşmaya varırken, Galatasaray’ın bu transfer için PSV’ye sadece 200 bin Euro vereceği öğrenildi.
 
NEFTALİ AVRUPA TAKIMLARININ DA GÖZDESİ
 
Galatasaray’ın Basel’den keşfettiği bir diğer oyuncu ise Neftali Manzambi. Basel U19’da sergilediği müthiş performansla kendisine A takımda yer bulan ve 7 maçta 3 gol atan Angola doğumlu genç forvet Avrupa U19 şampiyonasında da dikkat çekerken, oyuncu için Bruma – Keita karışımı yorumları yapılıyor. 20 yaşındaki orta saha Galatasaray’a sadece 400 bin Euro’ya mal olurken, Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün Gökhan Kardeş ve Neftali isimlerini yönetimle paylaştığı belirtildi.