24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

De Gea, Real Madrid'e transferi için kulübünden izin istedi

Manchester United'ın İspanyol kalecisi David De Gea'nın Real Madrid'e transfer olmak için izin istediği iddia edildi. Transferin en az 70 milyon Euro'ya bitmesi bekleniyor.

28 Nisan 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
De Gea, Real Madrid'e transferi için kulübünden izin istedi

David De Gea'nin Real Madrid'e transferi artık çok yakın! İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın İspanyol kalecisi David De Gea'nın Real Madrid'e transfer olmak için İngiliz takımından izin istediği iddia edildi.

İki sene önce Real Madrid ile anlaşan ancak transferin son gününde evrakların yetişmemesi nedeniyle transferi iptal olan De Gea, yaz transfer döneminde bu sefer Real Madrid'e çok yakın. İngiliz basını, De Gea'nın Real Madrid'e transfer olmak için Manchester United'tan izin aldığını belirtti.

MOURINHO: ''İLGİLENMİYORUM''

Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas yerine kaleci transferi yapmayı düşünen Real Madrid'in de De Gea ısrarını sürdürdüğü ve bu transfer için en az 70 milyon Euro harcayacağı açıklandı.

Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho, geçen gün yaptığı açıklamada ''Bu söylentiler ile ilgilenmiyorum. De Gea'nın da ilgilenmediğine eminim. Çok önemli takımlara karşı maçlara çıkıyoruz, her maçımız kritik. De Gea'nın bu durumdan bir şikayeti olmadığını biliyorum'' sözlerini kullanmıştı.