Demba Ba, Beşiktaş'a dönmek istiyor

Beşiktaş taraftarının sevgilisi Demba Ba, şanssızlığını kıran Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'a destek verip "Gomez kadar etki yapar" dedi ve sakatlığını atlattığında siyah-beyazlı takıma dönmek istediğini belirtti.

Haber; AMK
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Demba Ba, Beşiktaş'a dönmek istiyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
27 Ekim 2016 09:37
Demba Ba, Beşiktaş'a dönmek istediğini açıkladı! Chelsea'den geldiği 2014-15 sezonunda tüm kupalarda 27 gole imza atan, daha sonra rekor fiyata satılarak kasayı da dolduran Demba Ba, Beşiktaş'ı değerlendirdi. İşte Senegalli'nin açıklamaları...

"BEŞİKTAŞ UNUTULMAZ, SÜREKLİ GELECEĞİM"
"Beşiktaş'ı unutmak mümkün mü? Burada çok güzel günler geçirdim. Taraftarı çok özledim. Dünyada böyle taraftar görmedim. Bu kadar sevilmek çok güzel bir şey, bana büyük sevinç yaşatıyorlar. İstanbul benim evim, fırsat buldukça buraya gelmeye devam edeceğim."

"BEŞİKTAŞ'A YENİDEN DÖNMEK İSTERİM"
"Vodafone Arena'yı ilk gördüğümde çok şaşırdım. İnanılmaz bir havası, ortamı var. Tek üzüldüğüm, pişman olduğum şey; bu statta oynayamamak. Keşke Beşiktaş'taki gollerimi Vodafone Arena'da atabilseydim. Türkiye'de benim için sadece Beşiktaş var. Fiziksel olarak iyi duruma geldiğimde yeniden Beşiktaş'a dönmeyi isterim. Bizim dönemde de şampiyon olabilirdik ama şans yanımızda değildi. Geçen sezonki şampiyonluk kesinlikle hak edilmiş bir başarı. Bu sezon da en büyük aday Beşiktaş, yine şampiyonluk bekliyorum."



ABOUBAKAR VE CENK TOSUN İÇİN YORUMU
Sezona suskun başlayan ancak tutukluğunu üzerinden atan Aboubakar'ı yorumlayan Demba Ba, güvenoyu verdi. Ba, "Aboubakar, üst düzey bir oyuncu. Çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Cenk gibi bir profesyonel olması zaten takımımızın en büyük artılarından. Aboubakar, en az Gomez kadar etki yapacak bir golcü" dedi.

MARİO GOMEZ VE JOSE SOSA İÇİN AÇIKLAMASI...
Takımdan ayrılan Gomez ve Sosa için ise Ba, "Herkesin seçimi kendisini bağlar. Bazen şartlar istemeseniz de sizi seçmeye zorlar. Doğru veya yanlış zaman gösterir" yorumunu yaptı.



Tümü
 Reklam