25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. ve son haftasında Dinamo Kiev Beşiktaş arasında oynanacak maç büyük bir mücadeleye sahne olacak. Nağmalup Beşiktaş Şampiyonlar liginde Dinamo Kiev'e konuk oluyor. Beşiktaş bu akşam kazanırsa tarihi bir rekora imza atacak. Şimdi futbolseverler Dinamo Kiev Beşiktaş karşılaşmasının hangi kanalda olacağını, yerel saatle saat kaçta oynanacağını ve şifreli mi şifresiz mi yayınlanacağını merak ediyor. İşte Dinamo Kiev Beşiktaş karşılaşmasının ayrıntıları.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Dinamo Kiev Beşiktaş maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tarihinin en önemli maçlarından birine bu akşam çıkacak. B Grubu'nda yaptığı 5 maçta bir galibiyet, dört beraberlikle 7 puana ulaşan ve gruptan çıkma şansını son haftaya bırakan siyah-beyazlı ekip, bu akşam Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak.      
 
Beşiktaş, rakibini mağlup ederek tarihinde ilk kez gruptan üst tura çıkmayı hedefleyecek. İki takım arasındaki mücadeleyi, İskoç hakem Craig Thomson yönetecek. Thomson'un yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve David McGeachie yapacak. Douglas Potter'ın dördüncü hakem olarak görevlendirildiği maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Kevin Clancy ve Andrew Dallas üstlenecek.     
 
BEŞİKTAŞ TARİHİ MAÇA ÇIKIYOR
 
Siyah-beyazlı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. ve son haftasında bu akşam Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak - Beşiktaş, rakibini yendiği takdirde tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacak. Siyah-beyazlılar, berabere kalmaları durumunda üst tura yükselmek için Benfica'nın Napoli'yi yenmesini bekleyecek                                   
 
DINAMO KIEV BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
 
İki takım arasında Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. Müsabaka, 6 Aralık Salı günü başlayıp 7 Aralık Çarşamba'nın ilk saati içinde tamamlanacak. 
 

 
DINAMO KIEV BEŞİKTAŞ MAÇINI CRAIG THOMSON YÖNETECEK
 
Beşiktaş’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda 6 Aralık Salı günü deplasmanda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile yapacağı maçı İskoç hakem Craig Thomson yönetecek. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Kiev Olimpiyat Stadı’nda TSİ 22.45’te başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Thomson’un yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve David McGeachie yapacak. Douglas Potter’ın dördüncü hakem olarak görevlendirildiği maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Kevin Clancy ve Andrew Dallas üstlenecek.                    
 
BEŞİKTAŞ YENİLMEZSE BİR İLKE İMZA ATACAK
 
Beşiktaş, Dinamo Kiev'e yenilmediği takdirde Türk takımları içinde bir ilke de imza atacak. Siyah-beyazlı ekip, berabere kalsa bile Şampiyonlar Ligi'nde grupta namağlup ilk takım olma unvanını elde edecek.                     
 

 
 
BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ            
 
Beşiktaş, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını mücadelenin oynanacağı statta yapacağı antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlı takımın bu akşamki karşılaşmaya Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay Arslan, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Aboubakar muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.