20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Dinamo Kiev Beşiktaş canlı yayın TRT 1'de

Dinamo Kiev Beşiktaş canlı yayın TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Dinamo Kiev BJK izlemek isteyen futbol severler, bu kritik maçı şifresiz izleyebilecek. Dinamo Kiev - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Dinamo Kiev Beşiktaş canlı yayın TRT 1'de

Dinamo Kiev Beşiktaş canlı yayın TRT 1 ekranlarında. Dinamo Kiev BJK şifresiz izlenebilecek mi? Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Dinamo Kiev ile Beşiktaş, Kiev'de karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın bu kritik maçı TRT 1 canlı yayın ile ekranlarda olacak. Dinamo Kiev BJK şifresiz izlenebilecek. Dinamo Kiev Beşiktaş maçı canlı yayını yani canlı anlatımı sayfalarımızdan da takip edilebilecek. Maçın canlı anlatımı ile dev maçın heyecanı dakika dakika yaşanacak.

DİNAMO KİEV BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

BEŞİKTAŞ: Fabricio - Beck, Marcelo, Tosic, Adriano - Hutchinson, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Aboubakar

DİNAMO KİEV: Rudko; Morozyuk, Khacheridi, Vida, Makarenko; Rybalka; Yarmolenko, Sydorchuk, Garmash, Tsygankov; Júnior Moraes.

BEŞİKTAŞ’IN KADER MAÇI

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Beşiktaş’ın Kiev deplasmanı kader maçı olacak. Peki, Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? Siyah-beyazlı temsilcimiz bu maçtan galip ayrılması halinde, Benfica – Napoli maçının sonucuna bakmaksızın tarihinde ilk kez ikinci tura yükselecek. Portekiz’deki maçın berabere bitmesi halinde de grubunu lider tamamlayacak.

Dinamo Kiev – Beşiktaş maçının berabere bitmesi halinde ise hesaplar karışacak. Beşiktaş’ın ikili averajda Napoli’ye karşı üstünlüğü bulunuyor. Olası beraberlik sonrası gözler Portekiz’e çevrilecek. Benfica – Napoli maçını Benfica kazanırsa Beşiktaş gruptan çıkacak. Beraberlik durumunda ise Beşiktaş grubunu üçüncü tamamlayacak. Napoli galibiyeti ise Beşiktaş’a yetmeyecek. Çünkü Benfica’nın ikili averajda Beşiktaş’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Bu durumda Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tutacak.

DİNAMO KİEV’İN PRESTİJ GECESİ

Grupta 2 puanla sonuncu sırada yer alan ve herhangi bir iddiası kalmayan D.Kiev ise bu maça prestij için çıkacak. Ev sahibi ekibin en önemli avantajı, alışık olduğu soğuk hava şartları olacak. Ukrayna Ligi’nde ikinci sırada yer alan Dinamo Kiev, ligde hafta sonu Vorskla deplasmanında 2-2 beraberlik almıştı.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de kar yağışı gün içinde ara ara dursa da eksi 6 ila eksi 10 derece arası seyreden hava şartları yaşamı olumsuz etkiliyor. Özellikle salı günü oynanacak olan Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında hava sıcaklığı eksi 10 ila 12 derece arasında seyredecek. Kar yağışının devam etmesi sebebiyle de maçın oynanacağı NSK Olympiysky Stadı'nın zeminin de maç saatinde karla kaplı olması bekleniyor. Bu zor şartlar altında mücadele edecek Beşiktaş'ın bu şartlara alışık olan rakibi Dinamo Kiev'e karşı sahada nasıl bir mücadele vereceği merakla bekleniyor.