25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Jose Sosa'nın menajerinden flaş Galatasaray açıklaması

Şu sıralar adı sık sık Galatasaray ile anılan Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo, yıldız futbolcuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

DirilişPostası24 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Jose Sosa'nın menajerinden flaş Galatasaray açıklaması
Bu sezon Milan’da istediği ritmi bulamayan ve 14 lig maçına çıkan Sosa, sık sık gördüğü sarı ve kırmızı kartlarla kendisine güvenenleri yanıltırken, kulislerde yıldız futbolcunun yeniden Türkiye’ye dönme ihtimalinin doğduğu belirtiliyor. Serie A’da şu ana kadar sadece 2 asist yapabilen Sosa hakkında çarpıcı ifadeler kullanan menajer Favio Bilardo Arjantinli yıldızın Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmadığını belirtti. Sosa’nın Milan’da ailesiyle beraber son derece mutlu olduğunu söyleyen Bilardo, kulübün onu bırakmak istemediğini yinelerken, Türkiye’de çıkan haberlerin yalan olduğunun altını çizdi.
 
İşte Favio Bilardo’dan Jose Sosa açıklaması…
 
Sosa ailesiyle beraber Milan’da çok mutlu. Oyuncu için şu ana kadar Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş’ın herhangi bir girişimi olmadı. Olsa bile İtalyanlar ondan çok memnun, Sosa takımın yıldızı. Türk basınında Sosa ile ilgili çeşitli transfer haberleri yapıyorlar ama bunların hepsi yanlış. Sosa Avrupa’nın en büyük takımlarından birinde oynuyor ve ayrıca Avrupa’nın en iyi şehirlerinden birinde oturuyor neden Türkiye’ye geri dönüş yapsın?