25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Dursun Özbek Divan Kurulu toplantısında fena terleyecek

Galatasaray’da Eylül ayında gerçekleşmesi gereken Divan Kurulu toplantısı 24 üyenin yazılı talebiyle 16 Ağustos’a çekildi. Gündem ise oldukça hararetli.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Dursun Özbek Divan Kurulu toplantısında fena terleyecek

Sarı-Kırmızılı kulüp, son yılların en gergin Divan Kurulu toplantılarından birine hazırlanıyor... Normalde Eylül ayında gerçekleşmesi gereken toplantı, yoğun baskılar ve 24 üyenin yazılı talebiyle birlikte, olağanüstü olarak 16 Ağustos’ta gerçekleşecek. Divan Başkanı İrfan Aktar’ın yaptığı duyuruya göre, gündem hayli hararetli görünüyor. Resmi sitede yer alan açıklamada, olağanüstü toplantının şu gündem maddeleriyle yapılacağı bildirildi:

Projeler hakkında bilgi

1- Sportif AŞ bünyesinde, son 2 ay içinde futbol takımıyla ilgili yapılan transferlerin maliyeti (oyuncu ücretleri, menacer komisyonları ve vergiler dahil olmak üzere). Bu maliyetin mali kaynağı ve finansmanı hakkında bilgi sunulması ve görüşülmesi.

2- Riva-Florya projelerindeki gelişmeler, Galatasaray Adası ve diğer tesislerimizle ilgili bilgi sunulması.

Başkan bunu beklemiyordu

Yazılı talepten önce Divan üyelerinin yönetime mesaj göndererek bu bilgileri istediği ancak, “Her şeyimiz kamuya açık ve şeffaf. Açıkladığımız bilgilere bakabilirsiniz” cevabını aldığı öğrenildi. Bunun üzerine üyeler imza toplarken, başkan Dursun Özbek’in böylesine ısrarcı bir hamle beklemediği ve yaşananlara çok şaşırdığı bildirildi. Yönetim şimdi 16 Ağustos Çarşamba günü yapılacak savunmaya hazırlanıyor.