24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Dursun Özbek'ten Igor Tudor'a fırça

Östersunds karşısında tel tel dökülen Galatasaray'da, Başkan Dursun Özbek ile Igor Tudor arasında çok hararetli bir görüşme oldu.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Dursun Özbek'ten Igor Tudor'a fırça

G.Saray’ın patronu, hava şartları ile zeminden yakınan Hırvat hocaya, “Hocam bugün rezaleti gördüm. Hangi sebep olursa olsun Galatasaray bu köy takımına böyle yenilemez. Turu geçemezsek bunun faturası çok ağır olur. Sezon başı bu kadar tartışılmak bize yeni sezonu da kaybettirir. Taraftar kombine almaz. Takıma güvenmez, destek vermez. Herşey başlamadan bitmesin” dedi.

Galatasaray’ın Östersunds ile oynadığı maçı izlemek için İsveç’e gelen Başkan Dursun Özbek, 90 dakikanın sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Özbek, İstanbul’a dönüş yolunda Teknik Direktör Igor Tudor’u yanına çağırıp yenilginin nedenlerini sordu. Başkan’ın “Hocam sahadaki rezaleti gördüm. Hangi sebep olursa olsun Galatasaray bu köy takımına böyle yenilemez” ifadelerini kullanarak sitemini ilettiği öğrenildi. 

Tudor’un ise buna karşılık olarak, “Fizik bakımından iyi durumda, kendi ligini yarılamış bir takıma karşı, alışık olmadığımız bir zemin (suni çim) ve hava şartlarında mücadele ettik. Zorlanacağımızı biliyordum ama bu kadarını ben de beklemiyordum” yanıtını verdiği belirlendi.

Başkan Özbek’in Tudor’un bu sözleri üzerine, “Turu geçemezsek bunun faturası çok ağır olur. Sezon başı bu kadar tartışılmak bize yeni sezonu da kaybettirir. Taraftar kombine almaz. Takıma güvenmez, destek vermez. Önemli transfer yaptık. 3 kaliteli futbolcu aldık. 4-5 tane daha bu düzeyde futbolcu alacağız. Herşey başlamadan bitmesin” karşılığını verdiği belirtildi. 

Tur için söz verdi

Tur için Başkan’a söz veren Tudor’un, “İstanbul’da herşey çok farklı olacak. Belhanda da sahada olacak. Bu turu geçeceğiz. Galatasaray’a yakışan futbolu evimizde oynayacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu rezaleti unutturacağız” dediği kaydedildi. 

(Milliyet)