24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Edin Visca: Galatasaray bize sürpriz yapamaz

Edin Visca “Galatasaray’a karşı hep iyi oynuyoruz. Daha önceki maçlarda olduğu gibi organize olursak sonuç da kendiliğinden gelecektir” dedi.

15 Nisan 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Edin Visca: Galatasaray bize sürpriz yapamaz

Başakşehir’in yıldız oyuncusu Edin Visca, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bosna-Hersek basınına konuşan deneyimli orta saha oyuncusu sarı-kırmızılılar ile yapacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve iyi bir skorla sahadan ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

‘Galatasaray bize sürpriz yapamaz’

Boşnak futbolcu “Galatasaray bize sürpriz yapamaz. Çünkü onları çok iyi analiz ettik. Galatasaray’a karşı hep iyi oynuyoruz. Daha önceki maçlarda olduğu gibi organize olursak sonuç da kendiliğinden gelecektir. Taktik olarak organize, çok iyi bir takımız. Galatasaray karşısında her şey bize bağlı, bundan eminim” diye konuştu.

Bafetimbi Gomis yanıtı

26 golle Süper Lig’in zirvesinde yer alan Bafetimbi Gomis’in Başakşehir’e karşı en önemli tehlike olduğunun hatırlatılması üzerine Visca “Bir futbolcu tek başına genelde oyunun kaderini belirleyemez. Futbol kolektif bir oyun. Biz de bir sistem takımıyız” yanıtını verdi. 

‘Rakibe bakmaksızın, her maç final’ 

Şampiyonluk için iddialı olduklarını da belirten Visca “Her maça final gözüyle bakıyor ve o şekilde sahaya çıkıyoruz. Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil” dedi. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 10 gol-15 asistle takımın skora en çok katkı yapan ismi oldu.

(Skorer)