25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Emre Mor, Galatasaray'a kiralık olarak gelecek

Galatasaray'da şampiyonluk sonrası seçim sürecinin de atlatılmasının ardından gözler transfere çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezon şampiyonlar liginde boy gösterecek olan Cimbom için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Listenin başında Türk futbolunun geleceği olarak bakılan Emre Mor var.

27 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Emre Mor, Galatasaray'a kiralık olarak gelecek
Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray, gelecek sezonun kadrosunu inşa etmek için kolları erken sıvadı. Sarı-kırmızılılarda en büyük hedeflerden biri de Emre Mor... Galatasaray; Dortmund ve Celta'da kötü günler geçiren Emre Mor'u gündemine aldı. Genç futbolcu da kariyerini İmparator'un kanatları altında yeniden parlatmak istiyor.
 
Türk futbolunun geleceği olarak görülen ancak Nordsjaelland'dan Borussia Dortmund'a transferi sonrası kariyeri çakılan 21 yaşındaki futbolcu aradığını İspanya'da da bulamadı. Sezon başı gittiği Celta Vigo'da da kötü bir sezon geçirdi. Celta'da mutsuz olan Emre Mor ayrılmayı istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in sevdiği 'hızlı kanat oyuncusu' tipine bire bir uyan 21 yaşındaki futbolcuya Cimbom'un ilgisi büyük. Sarı-kırmızılılar dünkü seçimin ardından önce Celta Vigo ile pazarlık masasına oturacaklar.
 
KİRALIK OLARAK GELECEK
Galatasaray yönetimi, Emre Mor'u elden çıkarmak isteyen Celta Vigo yönetiminde pazarlıklarını kiralık formülü üzerinden yürütecek. Sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonuyla kiralamayı hedefliyor. Emre Mor da Cimbom'a sıcak bakıyor.Kariyerini Şampiyonlar Ligi'nde direkt yer alacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in idaresinde sürdürmeyi istiyor. Emre bu fikrini Celta Vigo yönetimine ileterek transferinde kolaylık isteyecek. Aslan'ın en fazla 2 milyon euro civarında bir kiralama bedeli önereceği öğrenildi.
 
BU SEZON 2 KEZ KADRO DIŞI KALDI
Emre Mor, kariyerine Celta Vigo'da devam etmek istemiyor. 20 yaşındaki futbolcu bu sezon 2. kez kadro dışı bırakıldı. Nisan ayında teknik direktör Juan Carlos Unzue tarafından idmanlara geç gelmesi ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalmıştı. Özür dileyip affedildikten sonra 2. kez kadro dışında bırakılmıştı.
 
ANNE VE AMCASI: EMRE CİMBOMLU
Galatasaray'ın gündemindeki Emre Mor'un tuttuğu takım merak ediliyordu. Annesi Güzela Bekirov "Galatasaray'ı desteklerdi, bu yalan değil. Kendisine de sorsanız bunu söyleyecektir" ifadelerini kullanmıştı. Amcası Özay Mor da Galatasaraylı olduğunu belirtmişti. (Fotomaç)