23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Emre Belözoğlu ve Okan Buruk birbirine rakip oluyor

Yıllarca Galatasaray, Inter ve milli takım forması altında omuz omuza mücadele eden, çok yakın iki arkadaş ve aile dostu olan Okan Buruk ile Emre Belözoğlu, bu kez birbirlerine rakip olmanın heyecanını yaşayacak.

30 Mart 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Emre Belözoğlu ve Okan Buruk birbirine rakip oluyor

Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir maçında Okan Buruk geçen hafta teknik direktörlüğünü üstlendiği yeşil siyahlı ekibin başında ilk sınavına çıkacak. Medipal Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu ise, şampiyonluk mücadelesi veren takımını galibiyete taşımak için sahada ter dökecek.

Hafta başından bu yana toplantılarda öğrencilerine Medipol Başakşehir'in zayıf ve güçlü yönlerini anlatıp adeta rakibi ezberleten Okan Buruk, antrenmanlarda karşılaşmada uygulayacakları taktiği çalıştırıyor.

Futbolculara Medipol Başakşehir'in saha içindeki lideri ve takımın beyni olan Emre'ye çok dikkat etmelerini isteyen Okan Buruk, "Rakibin hem hücum, hem de savunmadaki en önemli kozu Emre. Onu durdurursak, Medipol Başakşehir'in hareket yeteneğini zayıflatırız" diyor. Akhisar'da zorlu randevu öncesi eksik bulunmazken takım yarın Manisa'ya geçerek kampa girecek.