19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fatih Terim futbolcularını uyardı: Beraberliğe değil galibiyete odaklanın

Göztepe karşında şampiyonluk maçına çıkacak olan G.Saray, hedefe kilitlendi. Teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “1 puan şampiyon olmamıza yetiyor. Ancak siz üç puana odaklanın. Kazanmaya gidiyoruz” dedi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fatih Terim futbolcularını uyardı: Beraberliğe değil galibiyete odaklanın

REHAVET UYARISI YAPTI

CUMARTESİ günü Göztepe deplasmanına şampiyonluk için çıkacak olan Galatasaray’a 1 puan yetiyor. Ancak teknik direktör Fatih Terim, bu zorlu mücadeleden beraberlik değil galibiyet istiyor... İşi şansa bırakmak istemeyen tecrübeli teknik adam, dün sabah yapılan antrenmanda oyuncularını bir kez daha uyardı. Futbolcularına “Rehavete kapılmayın” diyen İmparator, şampiyonluk için sahadan üç puanla ayrılmaları gerektiğini vurguladı.

KENDİ GÖBEĞİNİ KESECEK

TERİM, “Artık sezonun sonuna geldik. Kaldı son 90 dakikamız. Bu andan sonra şampiyonluğu bırakmak olmaz. Siz de biliyorsunuz ki 1 puan şampiyon olmamıza yetiyor. Ancak sakın ola bize nasılsa bir puan yetiyor demeyin. Bir puan işini unutun ve üç puana odaklanın. Biz kazanmaya gidiyoruz. Kazanalım ve diğer maçların sonucuna bakmadan şampiyon olalım. Kendi göbeğimizi kendimiz keselim” ifadelerini kullandı.

İLK 20 DAKİKADA FİŞİ ÇEKECEK

TECRÜBELİ teknik adam, Yeni Malatyaspor maçında olduğu gibi Göztepe karşısında da mücadeleye hızlı başlayıp ilk 20 dakikada sonuca gitmeyi planlıyor... İlk dakikalarda bulunacak golle ilerleyen anlarda yaşanacak stersinde önüne geçmeyi hesaplayan Fatih Terim, kadrosunu da buna göre şekillendirecek. Terim’in Demba Ba’ya da Denayer’la kilit vuracağı ve idmanlarda Belçikalı’yla özel olarak ilgilendiği belirtildi.