19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Volkan Şen Konyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı

Fenerbahçe'ye sakatlıkları bulunan Sow ve Lens'in ardından bir kötü haber de Volkan Şen'den geldi. Başarılı futbolcu sakatlığı nedeniyle Konyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

22 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Volkan Şen Konyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı
Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 8. haftasında Atiker Konyaspor'a konuk olacak.
 
Daha önce Ozan Tufan, Lens ve Sow'un arka arkaya yaşadığı sakatlıklarla can sıktığı Fenerbahçe'de bir kötü haber de Volkan Şen'den geldi. Sol dizinde şişlik bulunan Volkan Şen, Atiker Konyaspor kadrosundan çıkarıldı. Lens ve Sow, Konya'ya götürülürken oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.
 
EMENİKE'YE PARA CEZASI!
 
Instagram hesabının bio'sundaki "Fenerbahçe'nin futbolcusu" yazısını silen ve Fenerbahçe ile ilgili olan bütün fotoğraflarını da kaldıran Emenike'ye para cezası geliyor. İngiltere'den takımla birlikte dönen Nijeryalı oyuncu, havalimanında Fenerbahçe'yi bekleyen otobüse binmemiş ve takım arkadaşlarıyla birlikte gitmek yerine taksiyi tercih etmişti.
 
Hürriyet