20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Rodriguinho, Corinthians ile sözleşme uzattı

Uzun bir süre Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Rodriguinho, kulübüyle olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

21 Mart 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Rodriguinho, Corinthians ile sözleşme uzattı

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki isimlerden bir tanesi olan Rodriguinho, kulübüyle masaya oturdu. Corinthians Kulübü'nün 28 yaşındaki futbolcusu, Brezilya ekibiyle bu sene sonunda, Aralık ayında sona erecek olan sözleşmesini uzattı. İleriye dönük orta saha oyuncusu iki yıllık yeni sözleşmeye imza attı, 2019 sonuna dek uzattı. 

Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı 

Brezilya Milli Takımı'nın şu an başındaki isim olan teknik direktör Tite, Corinthians'ı çalıştırdığı dönemde Rodriguinho'yu kulübe kazandıran isimdi. Takımın geçtiğimiz sezon istikrarlı isimlerinden bir tanesi olan oyuncu, ligde olduğu gibi Libertadores Kupası'nda da forma giydi. Tite tarafından geçtiğimiz haftalarda Brezilya Milli Takımı'na davet edildi ve Kolombiya karşısında sahaya çıktı. 

Fenerbahçe istedi, kulübü bırakmadı 

Fenerbahçe futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istemişti. Brezilya ekibi ve oyuncuyla görüşen sarı-lacivertliler futbolcuyu ikna etse de Corinthians kulübü ile anlaşamamıştı. Rodriguinho'nun o dönem Fenerbahçe'ye gitmek adına kulübüne baskı yaptığı, bu uğurda Aralık'ta bitecek sözleşmesini uzatmayacağını yetkililere ilettiği belirtilmişti.