23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Feghouli Galatasaray'da kalmaya kararlı

“G.Saray ile 4 yıllık kontratım var. Beni heyecanlandıran bir proje içindeyim. Önümüzdeki yıl da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Devam edeceğim.”

12 Haziran 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Feghouli Galatasaray'da kalmaya kararlı

ASLAN’IN Cezayirli sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghouli, Fransız basınına verdiği röportajda transferi hakkında da konuştu. 28 yaşındaki Cezayirli, Foot Mercato adlı internet sitesine geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Feghouli’nin sözlerinden öne çıkanlar: Kazanma duygusunu öğrenmeye ihtiyacım vardı. Daha önce şampiyonluk yaşamamıştım. Buna fırsatım olmadı. Valencia’dayken Barcelona ve R.Madrid’le yarışıyorduk. West Ham’da oynarken de öncelik şampiyonluk değildi.

SON MAÇA KALMASI İYİ OLDU

Galatasaray’a gelme şansı yakaladım ve takımın en önemli hedefi kupalar kazanmaktı. Nitekim ligi kazandık. Kupadaysa çok yaklaştık ama başaramadık. Finale kalamadık. Ama ligi şampiyon bitirdiğimiz için çok mutluyum. Çok zorlandık zira şampiyonluğu son maçtan sonra garantiledik. Bu şekilde şampiyon olmak insana büyük bir zevk veriyor. Şampiyonluk kutlaması da gerçekten harikaydı. Galatasaray, gerçekten çok büyük bir aile. 

BANA KİMSE BİR ŞEY DEMEDİ

Bu, güzel anları gelecek sezonlarda da yaşamayı umuyorum. Şampiyonlar Ligi gruplarında da harika bir atmosfer olacaktır. Evimizde herkesi yenebiliriz. Sezon içinde ufak bir sakatlık geçirdim ama sağlık ekibimiz sayesinde çabuk atlattım. 4 yıllık kontratım var. Zaten uzun süredir menajerim de yok. Kulüpten bana ayrılmam gerektiğine dair bir şey söylenmedi. Takımın hedefleri son derece heyecan verici. Benim açımdan ayrılmak için hiçbir neden yok.

(Aksam)