24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fenerbahçe Krasnodar - TİVİBU SPOR FB Krasnodar

Futbol severler, Fenerbahçe Krasnodar canlı yayın için geri sayıma başladı. Tivibu Spor canlı yayın ile zorlu UEFA Avrupa Ligi maçı FB Krasnodar izlenebilecek. Fenerbahçe Krasnodar canlı izleme yolları haberimizde bulunuyor. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında kritik bir 90 dakikaya çıkacak. İlk maçı 1-0 kaybeden sarı-lacivertli ekip tur atlayabilecek mi? İşte, Fenerbahçe Krasnodar canlı yayın.

23 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Krasnodar - TİVİBU SPOR FB Krasnodar

Fenerbahçe Krasnodar canlı yayın hangi kanalda? Fenerbahçe Krasnodar canlı yayın Tivibu Spor kanalında ekranlara gelecek. Tivibu Spor canlı yayın ile FB Krasnodar izle. Saat 20:00’de Ülker Stadyumu’nda başlayacak maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Paweł Raczkowski yönetecek. Fenerbahçe’nin tur atlaması için galibiyetten başka bir çaresi yok. Ancak galibiyet dahi yetmeyebilir. İşte, Fenerbahçe’nin Rus temsilcisi Krasnodar karşısındaki ilk 11’i.

Fenerbahçe ilk 11'i: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, İsmail, Lens, Mehmet Topal, Alper, Josef, Sow, Van Persie

 

FENERBAHÇE KRASNODAR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

FENERBAHÇE HANGİ SKORLARDA TUR ATLAYACAK?

Sarı-lacivertli ekip tur atlamak için mutlak galibiyete ihtiyaç duyuyor. Ancak bazı galibiyetler bile Fenerbahçe’ye yetmeyebilir. Beraberlik ve Krasnodar galibiyetlerinde Rus ekibi tur atlayacak. Maç eğer 1-0 Fenerbahçe lehine sona ererse uzatmaya gidecek. 2-1, 3-2, 4-3 gibi skorlarda da tur atlayan taraf deplasman gol avantajı nedeniyle Krasnodar olacak. Her türlü iki farklı galibiyette ise bir üst tura adını yazdıran taraf Fenerbahçe olacak.

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan Paweł Raczkowski yönetecek. Yardımcılıklarını ise Paweł Raczkowski ve Tomasz Listkiewicz yapacak. 4. hakem ise Radosław Siejka.

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Fenerbahçe, evinde oynadığı son dokuz Avrupa maçını kaybetmedi (8G 1B) ve bu maçlarda sadece üç gol yedi.

Fenerbahçe, Rus takımlarıyla Avrupa kupalarında oynadığı yedi maçın ikisini kaybetti (2G 3B) ve bu maçların sadece birinde gol atamadı (10 gol).

Moussa Sow, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruplarında oynadığı son dört maçta üç gole katkıda bulundu (iki gol, bir asist).