20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Fenerbahçe Krasnodar maçı Tivibu Spor’da - TİVİBU SPOR nasıl izlenir

Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Krasnodar maçı Tivibu Spor canlı yayın ile ekranlara gelecek. Tivibu Spor nasıl izlenir? Tivibu Spor canlı yayın ile izlenebilecek Fenerbahçe – Krasnodar UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçı için geri sayım başladı. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe’nin tur için galibiyetten başka bir şansı yok.

23 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Krasnodar maçı Tivibu Spor’da - TİVİBU SPOR nasıl izlenir

Fenerbahçe Krasnodar maçı Tivibu Spor’da ekranlara gelecek. Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda sorusunun yanıtını merak eden futbol severler, maçı Tivibu Spor ekranlarında izleyebilecek. Peki, Tivibu Spor nasıl izlenir? Kadıköy Ülker Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak Fenerbahçe Krasnodar maçını Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Raczkowski yönetecek. Fenerbahçe Krasnodar maçı Tivibu Spor canlı yayın ile izlenebilecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında bu akşam Ülker Stadı'nda Rusya'nın Krasnodar takımıyla yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 216. mücadelesine çıkacak.

Avrupa kupalarındaki 42. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, bugüne dek yaptığı 215 maçta 80 galibiyet, 43 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 269 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde 319 gol gördü.

İç sahada son 9 maçta mağlup olmadı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 9 maçı kaybetmedi.

Bu sürede 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe, Kadıköy'de son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilmişti. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası maçını da kazanarak, rakiplerini evine puansız gönderdi.

Fenerbahçe, iç sahada yenilmeme serisi yakaladığı 9 müsabakada savunmasıyla ön plana çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 3 gol gördü.

TİVİBU SPOR NASIL İZLENİR?

Maçı Turksat uydusundan şifresiz yayınla izlemek için Turksat kanal bilgilerinizi güncellemeniz yeterli.

Tivibu Spor’u şifresiz izlemek için;

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın,

2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

HD Frekans Bilgileri 

Uydu: Türksat 4A 42°Doğu

Polarizasyon: Yatay – Horizontal

Frekans: 11853Mhz

Symbol Rate: 25.000

FEC: 2/3 veya Otomatik

UYDU FREKANSI NASIL AYARLANIR?

Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler;

1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak frekans değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.