24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fenerbahçe Krasnodar özet dakikaları: 1 - 1 FB Krasnodar özet ve golller

Fenerbahçe Krasnodar özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İlk maçı Rusya’da 1-0 kaybeden Fenerbahçe, rakibini ekarte edebilecek bir skor elde etmeye çalıştı. FB Krasnodar özet anları haberimizde yer alıyor. Fenerbahçe Krasnodar özetinde, ilk gol Rus ekibinden geldi. İlk yarı bitmeden beraberliği sağlayan Fenerbahçe, kendisine tur getirecek golleri aradı.

23 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Krasnodar özet dakikaları: 1 - 1 FB Krasnodar özet ve golller

Fenerbahçe Krasnodar özet dakikaları nefes kesen bir karşılaşma ile Tivibu Spor’dan yayınlandı. Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe Krasnodar maçı karşılıklı iki gole sahne oldu. FB Krasnodar özet dakikalarında, ilk gol Rus ekibinden geldi ve Krasnodar öne geçti. İlk yarı bitmeden Fenerbahçe’nin golü geldi ve Martin Skrtel eşitliği sağladı.

FENERBAHÇE KRASNODAR ÖZET (1.YARI)

Fenerbahçe maça baskılı başlayan taraf oldu.

4.dakikada İsmail kendi yarı sahasından taşıdığı topu sol kanattaki Sow'a verdi. Sow'un ortası defanstan ceza sahası yayındaki Alper Potuk'a doğru gitti. Alper kaleye doğru bir plase gönderdi ama top farklı bir şekilde auta çıktı.

5’te İsmail Köybaşı yine topla Krasnodar kalesine doğru hareketlendi ve uzak bir noktadan kaleye çok sert ve düzgün bir şut yolladı. Kaleci topu zorlukla kornere çeldi. 

Fenerbahçe baskılı oyununu sürdürürken kalesinde beklemediği bir gol gördü. 7.dakikada Fenerbahçe'nin orta alanda kaybettiği topu Krasnodarlı oyuncular kaptı ve ceza sahasına doğru koşu yapan Smolov'a topu gönderdiler. Rus oyuncu topu şık bir biçimde kontrol etti ve Volkan'ın sağından topu ağlara gönderdi.

11’de Josef kaleyi yokladı. Lens'in kornerinde topa iyi yükselen Josef şık bir kafa vuruşu yaptı ama top auta çıktı.

19.dakikada Krasnodar gole yaklaştı.  Krasnodar sol kanattan yine çok hızlı çıktı ve ceza sahasına hareketlenen Smolov'a Podberezkin topu çevirdi. Smolov'un şutunda Volkan topu kurtardı ve gole izin vermedi.

36’da Fenerbahçe mutlak bir golü kaçırdı. Şener'in ortasında kaleci topu yumrukla ceza sahası dışındaki Alper'e gönderdi. Alper attığı çalımın ardından Sow'a pasını attı. Sow kaleye sert bir şut gönderdi ama top auta çıktı.

41’de Fenerbahçe aradığı golü nihayet buldu. Serbest vuruşta Lens'in ortasında Souza topa çok iyi yükselip kafasını vuruyor ama top iki direğe çarpıp tekrar altıpasın içine düşüyor. Skrtel son olarak topu tamamlayan isim oluyor. 

İlk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE KRASNODAR ÖZET (2.YARI)

İkinci yarıda ilk tehlike Krasnodar’dan geldi. 50’de Sol kanattan hızlı bir şekilde gelen Ramirez, Fenerbahçe ceza sahasına doğru topla birlikte devrildi ve Şener'i de çalımlayıp şutunu çekti top direğin hemen yanından auta çıktı. 

52.dakikada Şener'in ortasında Kabore, ceza sahası içinde Alper Potuk'un önünde indirdi. Alper, göğsüyle topu önüne indirdi ve kaleye sert bir şut gönderdi ama top kalenin üzerinden auta çıktı. 

55’te Krasnodar çok tehlikeli geldi. İsmail Köybaşı'nın ters bir biçimde yükselttiği top Fenerbahçe kalesine doğru gitti. Volkan topa erken çıktı ve top üzerinden geçti. Smolov'da bu topu kaleye doğru gönderdi ama Simon Kjaer çizgide topu kontrol edip uzaklaştıran isim oldu.

Maçın son bölümünde Fenerbahçeli taraftarlar oyuncularını ve yönetimi protesto etmeye başladılar.

90+1’de Lens ceza sahası dışından kaleye sert bir şut gönderdi ama top Granqvist'e çarpıp sol kanada açıldı. Sol kanatta topla buluşan Volkan Şen ortasını kesti ama top kalecide kaldı. 

Mücadele 1-1 sonuçlandı ve Krasnodar tur atlayan taraf oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe bu sezon için Avrupa defterini kapattı.