24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fenerbahçe, Marko Arnautovic ve Erik Pieters'ın menajeriyle İstanbul'da görüşecek

Fenerbahçe ara transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler ocak ayında Premier Lig'den transfer için sürpriz girişimlerde bulunacak.

25 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe, Marko Arnautovic ve Erik Pieters'ın menajeriyle İstanbul'da görüşecek

Fenerbahçe yönetimi radarına West Ham United'tan Marko Arnautovic ve Stoke City'den Erik Pieters'i aldı. Sarı-Lacivertlilerin aralık ayının ilk haftasında iki oyuncunun menajeriyle İstanbul'da görüşeceği öğrenildi.

AYKUT KOCAMAN 8 NUMARA İSTİYOR

Öte yandan; Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın devre arasında yönetimden transfer istediği belirtildi. Kocaman ayrıca 8 numara pozisyonuna da transfer için devamlı oyuncu izliyor.

Sezon öncesi Stoke City'den West Ham United'ta transfer olan Arnautovic, İngiltere Premier Lig'de 6, İngiltere Lig Kupası'nda 1 karşılaşmada görev alırken kupa maçında 2 asist kaydetti. 28 yaşındaki Avusturyalı sol kanatta görev alıyor.

ERIK PIETERS KİMDİR?

Stoke City'de forma giyen Erik Pieters, bu sezon lig ve kupada 13 maçta ilk 11'de forma şansı bulurken skora etki sağlayamadı. 29 yaşındaki Hollandalı sol bekte forma giyiyor.

Stoke City'le 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi devam eden Erik Pieters ise Transfermark'taki güncel değeri 7 milyon Euro.

MARKO ARNAUTOVIC KİMDİR?

West Ham United'ta forma giyen 28 yaşındaki Marko Arnautovic'in sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılında sona ererken Transfermark'taki güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro. (Ajansspor)