24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fenerbahçe Simon Kjaer'i kadroda tutup kaptanlık görevini üstlenmesini istiyor

Fenerbahçe'nin en önemli kozlarından Kjaer'e, yeni sezonda önemli bir görev teklif edildi. Aykut Kocaman'ın da satılmamasını istediği tecrübeli futbolcuya, idareciler 'Takımda kal, lider ol' mesajını iletti.

18 Haziran 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Simon Kjaer'i kadroda tutup kaptanlık görevini üstlenmesini istiyor
Fenerbahçe Yönetimi, kadrosunu yenilemesinin ardından yeni sezon için kaptan değişikliğine de gidiyor. Sarı-lacivertliler, takıma geldiği günden itibaren yaşantısıyla tam not alan Simon Kjaer'i kadroda tutup kaptanlık görevini üstlenmesini istiyor.
 
Danimarkalı futbolcu takımdan ayrılmayı planlasa da henüz somut bir girişimin olmamasının ardından Kjaer'in son kararı bekleniyor. 
 
Yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kalmasını istediği oyuncuya böyle özel bir görev vererek ikna yoluna gidecek.
 
Taraftarın en çok sevdiği isimlerden biri olan Kjaer, mücadeleci ve agresif yapası ile de dikkat çekiyor. Özellikle bu sezon saha içinde mağlubiyeti kabul etmeyen isimlerin başında olan futbolcu yeni sezonda bu özel görev ile hem savunmanın hem de takımın lideri olacak.
 
VOLKAN KALIYOR
 
Ayrıca Kjaer'e bu görevin teklif edilmesinin bir nedeninin de mevcut kaptan Volkan Demirel'in yeni sezonda ikinci kaleci olarak takımda kalmasının planlanlanması olduğu ortaya çıktı. Volkan Demirel'in yedeğe çekilmesinin ardından saha içinde yeni bir lidere ve kaptana ihtiyaç duyuldu.
 
İdareciler ayrıca Volkan'ın oynadığı pozisyon gereği kaptan olarak oyuna ve takıma müdahalesinin sınırlı olduğu konusunda da fikir birliğine vardı. Bu nedenle hem Kjaer'i takımda tutmak hem de saha içinde daha aktif olan bir ismin lider olması için böyle bir teklif yapıldı.
 
Milliyet