25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fenerbahçe Trabzonspor önemli anları özet golleri (FB TS özet)

Fenerbahçe Trabzonspor özet dakikaları büyük heyecana ve çekişmeye sahne oldu. FB TS özet dakikalarında 3 gol sesi çıktı. Trabzonspor maça adeta golle başladı ve maçın ilk dakikalarında Burak Yılmaz bordo mavili ekibi öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru Alper Potuk skoru eşitledi. İkinci yarıda Olcay Şahan, Karadeniz ekibini yeniden öne geçirdi. Valbuena ise penaltıdan eşitliği sağladı.

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Trabzonspor önemli anları özet golleri (FB TS özet)

Fenerbahçe Trabzonspor özet dakikaları çekişmeli geçti ve maçtan 4 gol sesi çıktı. Maçın ilk dakikalarında Burak Yılmaz’ın kaydettiği gol Kadıköy’de soğuk duş etkisi yarattı. Alper Potuk skora denge getirdi. İkinci yarıda sahneye çıkan Olcay Şahan, ceza sahası dışından çok sert vurdu ve bordo mavili ekibi yeniden öne geçirdi. Volkan Demirel ise taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Valbuena son dakikalara doğru penaltıdan eşitliği sağladı.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

5.dakikada Trabzonspor'un sağ kanattan kullandığı uzun taç atışında Skrtel'ın kafasından seken topu Kucka içeriye doldurdu, savunma arkasına sarkan Burak tek dokunuşla topu ağlara yolladı: 0-1

7.dakikada Fenerbahçe atağında topu kapan Trabzonspor çok adamla hızlı atağa çıktı. Olcay'ın pasında topu alan Burak ceza alanı dışından vuruşunu yaptı, top farklı şekilde yandan auta çıktı.

30.dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alper'in pasıyla sağ kanattan bir anda savunma arkasına sarkan Valbuena ceza alanı içinde çaprazdan çok sert vurdu, yerden giden topu Onur güçlükle çıkardı.

45’te sol kanatta topu alan Alper Potuk, son çizgiye indikten sonra rakiplerini çalımladı ve ceza alanına girip çaprazdan uzak köşeye yerden sert bir vuruşla golü yaptı: 1-1

İlk yarı sona erdi. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidiyor.

Fenerbah%C3%A7e+Trabzonspor+ma%C3%A7+%C3%B6zeti+g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCleri+izle+(FB+TS+%C3%B6zet)

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

49.dakikada Trabzonspor'da orta alandan gönderilen derinlemesine topla N'Doye bir anda savunma arkasına sarktı, kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken İsmail çok kritik bir müdahaleyle topu Volkan'a kazandırdı.

54.dakikada Fenerbahçe'nin sağ kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşu sonrası Valbuena ortaladı, altı pas üzerinde Mehmet Topal röveşatayı vurdu ancak ayağına oturmayan top yandan auta çıktı.

56’da  Neustadter'in çıkarken kaptırdığı top sonrası Yusuf Yazıcı solda boş kalan Olcay'ı gördü. Olcay ceza sahası dışından çok sert vurdu, top kaleci Volkan'ın kapattığı köşeden ağlarla buluştu: 1-2

Fenerbahçe tribünleri ikiye bölündü. Sarı-lacivertli taraftarların büyük bölümü Volkan'ı yuhalarken bir kısmı ise tezahüratlarla deneyimli file bekçisine sahip çıkıyor.

67.dakikada Sağ kanatta topu kapan Dirar, kale önüne sert bir orta kesti. Ön direkteki Soldado'nun dokunamadığı top kaleye paralel şekilde geçerek ceza alanını terk etti.

68.dakikada Fenerbahçe Valbuena'yla rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Onun ortasında ceza sahası içinde çok iyi yükselen Skrtel'ın kafa vuruşunda top direğin hemen üzerinden auta çıktı.

81’de Fenerbahçe savunma güvenliğini tamamen elden bıraktı ve tüm hatlarıyla Trabzonspor kalesine yüklenmeye başladı. İsmail'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda Soldado arkaya aşırdı hiçbir Fenerbahçeli bu topa dokunamadı.

83’te Alper'in soldan ortaladığı top savunmadan sekti. Sağ kanatta topu alan Aatıf'ın ortasında Kucka topa eliyle müdahale edince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Fenerbahçe için beraberlik şansı.

Topun başına geçen Valbuena, kalecinin sağına sert vurdu. Onur'un müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 2-2

86.dakikada Fenerbahçe sol taç çizgisi önünden serbest vuruş kullandı. Valbuena'nın ortasında Skrtel ön direkte bomboş kafayı vuru ancak çerçeveyi tutturamadı. Aut...

90.dakikada Fenerbahçe çok net fırsattan yararlanamadı. Sağ kanattan Valbuena'nın yaptığı nefis ortaya kale önünde Soldado bomboş durumda kafayı vurdu, top üstten auta gitti.

90+3’te Trabzonspor atağında Skrtel topu kontrollü bir şekilde auta bırakmak isterken N'Doye araya girdi. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunda Volkan'ın müdahale ettiği topu son anda tekrar Skrtel uzaklaştırdı.

Mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.