19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fenerbahçe Van der Wiel'i gönderiyor Balliu'yi transfer ediyor

Şener Özbayraklı'ya alternatif bir isim arayan Fenerbahçe, Metz ile sözleşmesi sona eren İspanyol sağ bek Balliu'yi transfer etmek istiyor.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN30 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Van der Wiel'i gönderiyor Balliu'yi transfer ediyor
Gökhan Gönül’ün takımdan ayrılmasından sonra Şener Özbayraklı ile Van der Wiel arasında rekabet yaratmak isteyen Fenerbahçe, Hollandalı sağ bekten beklenen verimi alamamış sarı lacivertli kulüp bu transferden bir hayli zarar etmişti.
 
Gerek yönetimle, gerek teknik heyetle, gerekse bazı menajerlerle büyük problemler yaşayan ve lig biter bitmez Türkiye’den ayrılması beklenen Van der Wiel’in yoluna Hollanda ya da İngiltere’de devam etmesi beklenirken, Fenerbahçe’nin de şimdiden sağ bek arayışlarına girdiği, İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın Metz’le sözleşmesi sona eren İvan Balliu ile temasa geçtiği öğrenildi.
 
BALLİU İÇİN QPR - R.BETİS VE STUTTGART DA DEVREDE
 
Bu sezon Lig 1’de 30 maça çıkıp 5 asist yapan 25 yaşındaki İvan Balliu sarı lacivertli ekibin dikkatini çekerken, oyuncunun transfer şatlarının son derece uygun olması Fenerbahçe’nin Balliu konusunda iştahını kabartıyor. Barcelona’nın alt yapısında yetişen İvan Balliu’nin kulübüyle olan sözleşmesinin sona ermesi oyuncuyu ön plana çıkarırken, İspanyol futbolcunun maliyet olarak Fenerbahçe’den yıllık 400 bin Euro gibi bir ücret talep etmesi sarı lacivertli yönetimin bir hayli işine geliyor.
 
Van der Wiel’den edilen zararın Balliu ile kapatılmasını isteyen başkan Aziz Yıldırım, bu transfere olumlu bakarken, oyuncunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.