26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Koç rüzgarı esiyor

Sarı-Lacivertli camianın önde gelen isimleri, Ali Koç’a destek verirken, “Kulübün sorunları büyük. Koç’un adaylığı sorunları çözer, taraftarlar tribüne döner, takım Şampiyonlar Ligi’ni alır” dediler.

26 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Koç rüzgarı esiyor

Fener’in efsane başkanı Ali Şen, Ali Koç’un adaylığını açıklamasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Şen şöyle konuştu: “Kanarya’da artık bir kan değişimi lazımdı. İnsanlar stada gülmeye, eğlenmeye geliyor; geldiği zaman sıkıntı istemiyor. Aziz Yıldırım 18 yıldır bu işi yapıyor. Tecrübeli, zeki, kurnaz. Ama işler kötü gidince ne yapmak lazım? Başkanın yanında olmak lazım ve biz hep başkanın yanında olduk. Ancak şu anda görünüyor ki bir kişinin Fenerbahçe taraftarlarının önüne çıkması lazım. Taraftara da ‘Evet, bu adam bizden’ dedirtebilen bir adam var, onu tanıyorum: Ali Koç. Göreceksiniz, Ali Koç başkanlığında o tribün bir gün sonra 40 bin, bir gün sonra 52 bin dolacak.  Koç’un başkanlığına herkes kabul evet der. Çünkü onu herkes seviyor. Koç, Fener’e Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşatacak bir isim. Benim de gönlümde yatan birisiydi hayırlı olsun. ”

DAVUT DİŞLİ: Zamanlama kafamı karıştırdı

“Henüz ortada seçim yok. Böyle bir açıklama acaba duymak isteyenler için mi yapıldı? Birinin gazını almak için mi söylendi? Anlamadım. Yoksa bu açıklama ile mevcut yönetime bir baskı yapmak mı isteniyor? Bana göre zamansız bir açıklama. Doğru olan Ali Koç’un ‘Fenerbahçe kulübü iyi yönetilmiyor. İşlerin düzelmesi için bir an önce seçime gidilmeli’ demesiydi.  Açıklamanın zamanı çok enteresan. Kafalar karıştı.

HULUSİ BELGÜ: Ali Koç’a destek vereceğiz

“Ali Koç’un adaylığını açıklaması çok iyi oldu. Seçimli kongrede elini taşın altına sokacağını zaten söylemişti. Bu açıklamasıyla ciddi olduğunu gösterdi. Erken bir açıklama asla değil. Başkan çok yıprandı. 5 senedir  söylüyorum. Kulüpte ciddi problemler var. Fenerbahçe’nin 1.5 milyar lira borcu var ve bunun 300 bin lirası kulübün borcu. Gelirler kulübün giderini karşılamıyor. Öz sermaye eridi. Benim yönetime girme gibi bir hayalim yok. Koç’a sonuna kadar destek olacağız.

AZİZ YILMAZ: Kazanan Fener olacak

“Fenerbahçe’nin her zor döneminde Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı olarak elimizi taşın altına koymuşuzdur. Gerçi şu an açıklama yapmanın zamanı çok yanlış olarak görünebilir. Ama bu Fenerbahçe Kulübü için bir hizmet yarışıdır. Olağan kongrenin yapılacağı 2018 senesine kadar adayların çıkması Sarı-Lacivert kulübümüze yarar sağlayacaktır.  Kazanan Fenerbahçe olacaktır. Ali Koç gibi Fenerbahçeli’nin aday olarak çıkması beni mutlu etmiştir.”

SADETTİN SARAN: Hayırlı uğurlu olsun

“Ali Koç’un en geç 2018 mayıs ayındaki olağan kongrede Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıklaması konusunda camiamıza hayırlı olsun derim. Herkes görüyor, Fenerbahçe’de bir süredir işler iyi gitmiyor. Ben şimdiye kadarki dönemde her zaman bu kulübüme destek oldum ve bundan sonraki dönemde de şartlar ne olursa olsun olmaya devam edeceğim. Adaylık ile ilgili hep söyledim; her zaman Fenerbahçe kulübü başkanlığına adayım.