20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Fenerbahçeli futbolcular Beşiktaş maçı öncesi yine topluca yemek yiyecek

Sivas’tan yorgun dönen takım Pazar gününü izinli geçirirken Aykut Kocaman ve ekibi Samandıra’ya kapanarak Beşiktaş çalıştı. Sarı-Lacivertliler, iyi gidişatı zorlu derbide de sürdürmekte kararlı.

16 Nisan 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçeli futbolcular Beşiktaş maçı öncesi yine topluca yemek yiyecek

KANARYA İZİN YAPTI 

■ SÜPER Lig’de oynadığı son 5 maçta kalesinde 1 gol gören ve Malatya, Kayseri, Sivas gibi zorlu deplasmanlardan üst üste galibiyetler çıkaran F.Bahçe, derbilerdeki kazanma alışkanlığını Beşiktaş karşısında da sürdürmek istiyor. Sivas’tan yorgun dönen ve pazar gününü dinlenerek geçiren Sarı-Lacivertliler, derbi maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları ise Samandıra’da derbi mesaisini ara vermeden sürdürdü. 

TOPLU YEMEK YENECEK

■ KAZANAN 11’i Beşiktaş maçında da bozmaması beklenen Kocaman’ın kapsamlı bir Beşiktaş analiziyle bugün oyuncularının karşısında olması bekleniyor. Kartal’ın zayıf yanlarını tek tek ezberletmeyi planlayan başarılı çalıştırıcı, tüm planlarını ilk golü atıp öne geçmek üzerine kuruyor. Öte yandan, Sarı-Lacivertliler’de artık gelenekselleşen maçtan önce toplu yemek yeme ritüelinin, perşembe günü oynanacak derbiden önce de sürdürüleceği gelen haberler arasında.

(Gunes)