25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Flamengo Babel için 8,5 milyon euro veriyor

Babel’in 7 milyon euroya Flamengo’ya gittiği iddia edildi. Beşiktaşlı bir yönetici Akşam’a, “3 ülkeden teklif var. Flamengo taksitle 8.5 milyon veriyor. Peşin istiyoruz. Ancak bu rakamın üstünde taksitli kabul ederiz” diye konuştu.

13 Temmuz 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Flamengo Babel için 8,5 milyon euro veriyor

DÜN akşam saatlerinde Brezilya ve Türk basınında Ryan Babel’in 7 milyon euroya Flamengo’ya transfer olduğu iddia edildi. Babel’in de sosyal medyadan, “Uyanık kalın” paylaşımı söylentileri doğruladı. Beşiktaşlı bir yönetici Akşam’a transferi şöyle anlattı: Rusya ve Hollanda liginden önemli teklifler var. Flamengo’nun teklifi taksitle 8.5 milyon euro. Biz ise transferin peşin olması konusunda kararlıyız. 

ORMAN BİZZAT GÖRÜŞÜYOR

Başkanımız Fikret Orman, bizzat transfer görüşmelerini yürütüyor. Hollanda ve Rusya’dan gelen öneriler ise peşin teklifler. Biz de satışın bu şekilde olmasından yanayız. Flamengo, eğer 8.5 milyon euronun üstüne çıkarsa ancak o zaman taksitle gitmesine razı olacağız. Şu anda ödemeler konusunda bir takım anlaşmazlıklar var. Flamengo, eğer Beşiktaş’ın tüm şartlarını kabul etmezse, Rusya ve Hollanda’dan gelen teklifler masaya yatırılacak. Amacımız peşin para...

(Aksam)