25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Galatasaray Akhisarspor canlı izleme yolları GS Akhisar canlı

Süper Lig’de Galatasaray Akhisarspor canlı izleme yolları sarı kırmızılı taraftarların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. GS Akhisar canlı izleme linki sayfamızda bulunuyor. Süper Lig’de sezona süper giren ancak daha sonra inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray, bu akşam sahasında Akhisarspor’u konuk edecek. Geçen hafta Beşiktaş’ın konuğu olduğu mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan ve liderliği de kaptıran Sarı Kırmızılılar, başarılı sonuçlara imzasını attığı Türk Telekom Stadı’nda yine kazanıp hem taraftarını mutlu etmek hem de zirvenin yeniden sahibi olmaya çalışacak.

9 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Akhisarspor canlı izleme yolları GS Akhisar canlı

Bein Sports canlı yayınla ekranlara gelecek Galatasaray Akhisarspor canlı izle. Süper Lig’de geçen hafta Beşiktaş’a kaybederek liderlik koltuğundan olan Galatasaray bu maçta yara sarmaya çalışacak. Akhisar’ı devirmek isteyen Aslan, 1 puan önünde 30 puanla liderlik koltuğunda oturan Başakşehir’in, yarın zorlu Sivas deplasmanında kaybetmesini umut edecek. Evindeki gücünü en iyi şekilde kullanmak isteyen Cim Bom, deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor ama Türk Telekom’da 9 maçtır kaybetmiyor.

 

GALATASARAY AKHİSARSPOR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

11'LER...

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis.

YEDEKLER: Eray, Carrasso, Ahmet, Denayer, Koray, Selçuk, Emrah, Sinan, Rodrigues, Eren.

AKHİSARSPOR: Lukac, Aykut, Soner, Onur, Henrique, Lopes, Sissoko, Mustafa, Olcan, Caner, Kadir.

YEDEKLER: Fatih, Bora, Alperen, Eray, Barbosa, Muğdat, Hora, Orhan, Ömer, Emnes.

Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör İgor Tudor, Akhisar karşısında ilk 11’ini belirledi. Maç öncesi son çalışmasını gerçekleştiren Cim Bom’da Tudor, sakatlıkları sebebiyle Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici’yi bu akşamki mücadelede görev veremeyecek. Hırvat çalıştırıcı, son oynanan Beşiktaş maçının 11’inde tek değişiklik yapacak ve Jason Denayer’in yerine Martin Linnes’i sahaya sürecek. 4-2-3-1 düzeninde rakibinin karşısına çıkması beklenen Aslan’da Linnes, 4 maç sonra formasına kavuşacak. Sağda Mariano, stoperde Maicon ve Serdar Aziz yer alırken, savunmanın önünde Fernando ile Ndiaye oynayacak.

En son Kasımpaşa’ya 6 Mayıs 2017’de 3-1 mağlup olan Aslan, ardından geçen sezon Osmanlıspor ve Konyaspor’a puan kaptırmazken, 2017-2018’e de Kayserispor, Sivasspor, Kasımpaşa ve Karabükspor galibiyetleriyle başladı. Tek puan kaybını derbide Fenerbahçe karşısında 0-0’lık beraberlikle yaşadı, son iki haftada Gençlerbirliği’ni 5-1, Aytemiz Alanyaspor’u 2-0’lik skorla yendi.

Yeni bir galibiyet serisinin ilk başlangıcını Akhisar karşısında yapmak isteyen Galatasaray’da taraftarlar da, bu akşam takımlarını yalnız bırakmayacak. Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 40 bin seyirci ortalaması ile oynayan Sarı-Kırmızılılar, bu alanda Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor. Akhisar mücadelesinde de yine büyük bir taraftar kitlesinin, tribündeki yerini alması bekleniyor. Şu ana kadar satışa çıkan biletlerin 10 binin satıldığı, 35 bin kombine kartla birlikte yaklaşık en az 40 bin kişinin, Aslan’a tam destek vereceği bildirildi.