18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic: Favori Fenerbahçe

Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic, Euroleague’de Final Four’da Fenerbahçe Doğuş’u ve Zeljko Obradovic’i favori gördüğünü söyledi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic: Favori Fenerbahçe

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic, Sırp basınına Belgrad’da yarın başlayacak Final Four’u değerlendirdi.

ALO.rs sitesine konuşan sarı-kırmızılıların antrenör, Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe Doğuş’a karşı olan saygısını dile getirdi.

Final Four’un favorisinin Fenerbahçe Doğuş olduğundan bahseden Maljkovic, “Obradovic bana göre kariyerindeki 10. Şampiyonluğu alacaktır. Obradovic için seviniyorum. Obradovic ile rakip kulüplerde çalışıyoruz, aynı şehirde yaşıyoruz ama kendisine saygı duyuyorum. Fenerbahçe’de saygı duyduğum, iyi bir kulüp, Belgrad’da bunu gösterecekler” dedi.

Euroleague Final Four’unun Belgard’da olmasından dolayı da çok mutlu olduğunu dile getiren Marina

Maljkovic, en iyi takımları kendi şehrinde izlemekten mutluluk duyduğunu vurguladı.

Galatasaray ile Avrupa’da başarı kazanmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu aktaran deneyimli çalıştırıcı, “Çok mutluyum Eurocup’tan dolayı. Çok yoğun bir sezon geçti. Galatasaray tarihinin en yoğun ve zorlu sezonlarından biriydi. Oldukça etkileyici bir sonuç elde ettik. Benim de kariyerim açısından kulüp bazından ilk büyük başarım sayılabilir” diye konuştu.

(Skorer)