25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Galatasaray Kayserispor ne zaman saat kaçta? (STSL 1. Hafta)

Galatasaray Kayserispor ne zaman oynanacak? Galatasaray Kayserispor saat kaçta başlayacak? Spor Toto Süper Lig’de futbol heyecanı başlıyor. Galatasaray, taraftarı önünde yeni transferleriyle sezonu açıyor. Galatasaray Kayserispor Bein Sports canlı yayın ile ekranlarda olacak ve maç saati için sarı kırmızılı taraftarlar şimdiden heyecanlanıyor. Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano, N’Diaye ve Fernando ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray’ın neler yapacağı merak konusu.

10 Ağustos 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Kayserispor ne zaman saat kaçta? (STSL 1. Hafta)

Galatasaray Kayserispor ne zaman saat kaçta başlayacak? Galatasaray Kayserispor maçı için geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig 1.Haftasında, geçen sezonki hayal kırıklığını unutturmak isteyen Galatasaray’ın rakibi Kayserispor olacak. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano, N’Diaye ve Fernando transferleriyle büyük sükse yapan Galatasaray’ın neler yapacağı merak ediliyor.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Kayserispor maçı 14 Ağustos Pazartesi günü, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sport 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY, KAYSERİSPOR’A HAZIRLANIYOR

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi.

Futbolcuların, dar alanda pas ve top kapma çalışmasıyla sürdürdükleri idmanı çift kale maç yaparak tamamladıkları bildirildi.

Sarı-kırmızılılarda, sağ üst arka adalesinde zorlanması bulunan Selçuk İnan'ın günü tedaviyle geçirdiği, sağ ayak beşinci parmağında kırık bulunan Yasin Öztekin'in ise kendisi için hazırlanan özel bandaj eşliğinde sahada kondisyon çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

KAYSERİSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Galatasaray, 14 Ağustos Pazartesi günü saat 21:45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Kayserispor maçıyla Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nu açıyor...

Karşılaşmanın biletleri Beyoğlu GSStore, Aslanlıyol gişeleri, aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı  passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu. Satışlar, GS Bonus Kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 9 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 11:00’da genel satışa sunuldu.

GALATASARAY TRANSFERE NE KADAR PARA HARCADI?

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Galatasaray, kadrosunu şu ana dek Maicon, Mariano, Belhanda, Gomis, Fernando ve Ndiaye ile güçlendirdi. Peki Galatasaray bonservislere ne kadar ücret ödedi?

Galatasaray, yaz transfer döneminde gerçekleştirdiği takviyeler için şu ana dek toplam 34,25 milyon euro bonservis ücreti ödedi.

Galatasaray Belhanda için 8 milyon euro, Ndiaye için 7,5 milyon euro, Fernando için 5,25 milyon euro, Maicon için 7 milyon euro, Mariano için 4 milyon euro ve Gomis için 2,5 milyon euro kasasından çıkarttı.

Galatasaray'ın şu ana dek bonservis için harcadığı 34,25 milyon euro'nun içinde, oyuncuların kulüplerine ödenecek olan bonuslar yer almıyor.

Galatasaray, transferde harcadığı kadar iyi de bir gelir elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, şu ana dek sattığı oyunculardan toplam 17,35 milyon euro kazandı.

Sarı-kırmızılılar Bruma'dan 12,5 milyon euro, Podolski'den 2,6 milyon euro, Semih Kaya'dan 2 milyon euro, Cenk Gönen'den 200 bin euro ve Salih Dursun'dan 250 bin TL elde etti.

Galatasaray, sattığı bu oyuncuların bazılarından ilerleyen dönemlerde gerçekleştirecekleri performansa göre ayrıca bonus kazanacak.