19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Galatasaray transfer son dakika 2017 Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri sarı kırmızlı taraftarların büyük merak konusu oldu. Son dakika Galatasaray transfer gelişmeleri taraftarların merakla takip ettiği konuların başında geliyor. Sarı kırmızılı cephede neler yaşanıyor? Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi. Birbirinden yıldız isimlerle görüşen yönetim kadroyu güçlendirme amacında.

21 Haziran 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray transfer son dakika 2017 Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri sarı kırmızlı taraftarların büyük merak konusu oldu. Son dakika Galatasaray transfer gelişmeleri taraftarların merakla takip ettiği konuların başında geliyor. Sarı kırmızılı cephede neler yaşanıyor? Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi. Birbirinden yıldız isimlerle görüşen yönetim kadroyu güçlendirme amacında. UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan Galatasaray, resmi maçlara ilk turda başlayacağı için sezonu erken açacak.

CİMBOM’DAN ACERBİ ÇIKARTMASI

Maicon transferini gerçekleştirmek için gün sayan Galatasaray, savunmaya bir takviye daha yapabilir. İtalya Serie A’ya damga vuran ekiplerden Sassuolo forması giyen Francesco Acerbi için sarı-kırmızılı yöneticilerin İtalya’ya gideceği iddia ediliyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre çarşamba günü Galatasaray yöneticileri İtalya’ya gidecek ve transfere nokta koymak için masaya oturacak. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Aslan 29 yaşındaki stoper için yaklaşık 7 milyon Euro ödeyecek.

İki kez İtalya Milli Takımı’nın formasını da giyen 1.92 metre boyundaki Acerbi, geçen sezon 49 maçta forma giymiş ve 4 gol kaydetmişti.

GOMİS’TE GERİ SAYIM

Galatasaray, Gomis’e kavuşuyor... Yaklaşık 1 aydır Fransız forvetle görüşmelerini sürdüren Sarı- Kırmızılılar, 2 gün içinde KAP açıklaması yapmaya hazırlanıyor.

Son olarak detaylı sağlık raporları incelenen Gomis konusunda menaceri Etienne Mendy, “Galatasaray ile yüzde 99 anlaştık” demesi, taraftarları iyice heyecanlandırdı. 31 yaşındaki futbolcuya sosyal medya aracılığıyla binlerce mesaj gönderen Sarı-Kırmızılı futbolseverler, artık geri sayımda.

Geçen sezon kiralık oynadığı Marsilya’da attığı 20 golle kalitesini herkese ispatlayan Gomis ile 3 yıllık ön anlaşma yapıldı. Senelik 3.2 milyon Euro alması beklenen tecrübeli santrforun, kulübü Swansea City’ye ise 2.5-3 milyon Euro arası bonservis ödenecek.

MAİCON GALATASARAY’A DOĞRU

Geride bıraktığımız sezon en büyük sıkıntıyı savunmada yaşayan Galatasaray, stoper bölgesine iki takviye birden yapmaya karar vermişti. Yönetim, bu oyunculardan biri için kesenin ağzını sonuna kadar açacak yani nokta atışı sıfır riskli bir isim alacak. Tüm bu planlar doğrultusunda, Maicon transferi artık bitime aşamasında.

Daha önce 2 kere Brezilya’ya giden ve Sao Paulo kulübüyle görüşen sportif direktör Cenk Ergün, 1.91’lik futbolcuyla her konuda anlaştı. 28 yaşındaki defans oyuncusunu 3 yıllık sözleşme teklifiyle ikna eden Galatasaray, Sao Paulo ile yapılan pazarlıklarda da 7 milyon Euro noktasında buluştu. Artık Brezilya kulübüyle ödeme planı üzerinde konuşuluyor. Kısa zamanda tüm pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.