19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Galatasaray sezon sonu Abdullah Avcı'yla görüşecek

Jan Olde Riekerink'e kredi tanıyan Galatasaray, sezon sonunda Abdullah Avcı'yla masaya oturmaya hazırlanıyor.

Sabah8 Aralık 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray sezon sonu Abdullah Avcı'yla görüşecek
Jan Olde Riekerink'e devre arasına kadar kredi tanıyan Galatasaray yönetimi, teknik direktör arayışında stratejisini belirledi.
 
Bursaspor'un ardından Kasımpaşa'yı yenen ve rakipleriyle arasındaki farkı kapayan sarı-kırmızılılar, zirveden kopmadığı müddetçe yola Riekerink'le devam edecek.
 
Riekerink'le bir sezonluk sözleşme imzalayan Galatasaray'ın Mayıs sonunda 3-4 yıllık bir proje ile kariyeri tartışılmayan bir teknik adama takımı emanet edeceği konuşuluyor. Başakşehir'de bu sezon harikalar yaratan Abdullah Avcı, sarı-kırmızılıların listesinde yine bir numarada.
 
Avcı, geçen sezon sonunda kendisine yapılan teklifi kabul etmemişti. Özbek kardeşler, sezon sonunda deneyimli teknik adamı ikna etmek için yoğun çaba sarf edecek.
 
BİLİC'İN GENÇ OYUNCU ISRARI
 
Abdullah Avcı'nın alternatifi olarak düşünülen isim ise Türkiye'ye yabancı olmayan Slaven Bilic... West Ham'da sezonu tamamlaması zor gözüken Hırvat teknik adam Beşiktaş'a gelmeden önce de Galatasaray'ın gündemine girmişti. Bilic'in hırslı yapısı ve genç oyuncularda ısrarcı olması Aslan'ın iştahını kabartıyor.