18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Galatasaray'ın da gündemine gelen Lucescu'dan 'ayrılık' sinyali

Mircea Lucescu'dan geleceğiyle ilgili açıklama geldi. Adı Galatasaray ile de anılan Lucescu, geleceğinin belirsiz olduğunu dile getirdi.

19 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'ın da gündemine gelen Lucescu'dan 'ayrılık' sinyali
Mircea Lucescu'dan ''ayrılık'' açıklaması! Zenit Teknik Direktörü Mircea Lucescu, geçtiğimiz günlerde bir basın mensubuna hakaret ettiği için özür dilerken, geleceği hakkında da kritik ifadeler kullandı.
 
Galatasaray'ın da gündeminde olduğu iddia edilen Mircea Lucescu ilk olarak gazeteciden özür dilediğini belirtirken, basında çıkan ''Rusça bilmiyor'' iddialarına da yanıt verdi.
 
Tecrübeli teknik adam ilk olarak ''Rusça okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Zenit ile ilgili yazılan her şeyden haberim var. Neler olduğunu, neler yapılması gerektiğini biliyorum'' ifadeelerini kullandı.
 
Ligde bekleneni veremeyen takımı hakkında ilginç ifadeler kullanan Lucescu basını da sert bir dille eleştirdi ve ''Şampiyonluklar sadece sahada kazanılmaz, biraz da saha dışında kazanılır. Spartak Moskova'ya saygım sonsuz ve şampiyon oldukları için onları tebrik ediyorum. Dürüst olmak gerekirse yerel basının bize karşı tutumunu anlamıyorum. Yerel basında en azından bir dereceye kadar takıma destek yazıları görmek isterdim. Moskova basınını anlıyorum. İlk günden bu yana bizim aleyhimize yazılar yazdılar. Spartak'a sempati duydukları ve Moskova'da yaşadıkları için gerçekten bunu anlayabiliyorum. Ama bize karşı ilk günden bu yana saldırı halinde olduklarını da söylemeliyim'' dedi.
 
LUCESCU'DAN GELECEĞİYLE İLGİLİ KRİTİK SÖZLER
 
Adı bir süredir Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu, geleceği hakkında da kısa bir açıklama yaptı.
 
Son olarak gelecekte bu takımın başında olup olmayacağını bilmediğini de itiraf eden Lucescu ''Gelecek sezon kalıp kalmayacağımı bilmiyorum ama en azından tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Rusya'nın futbolda çok büyük bir potansiyeli var ancak bunu dılarıya yansıtamıyorlar'' ifadelerini kullandı.
 
Sporx