19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Galatasaray Yönetimi, Nigel De Jong'a resti çekti! 'Kendine kulüp bul'

Galatasaray'da iç transfer hazırlıkları başladı! Galatasaray'a transfer olduğu günden yana beklenen performansı sergileyemeyen Hollandalı yıldız futbolcu Nigel De Jong'a yönetimden kendisine kulüp bulması istendi.

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU23 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Yönetimi, Nigel De Jong'a resti çekti! 'Kendine kulüp bul'
Bu sezon ligde sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da yapılan yeni transferler de bir o kadar etkisiz kaldı. Yönetim şimdiden gelecek sezonun planını yapmaya başlamış durumda. Galatasaray'da ilk hedef takım içindeki dengeleri sağlamak ve performansın altında kalan yıldız futbolcuları göndermek. 
 
Gelecek sezonun çalışmalarına erkenden başlayan Galatasaray'da, Nigel De Jong'dan kendisine kulüp bulması istendiği ortaya çıktı. Yönetimden gelen bu direktif sonrasında Galatasaray ile 1 sene daha sözleşmesi olan ve 2.5 milyon euro garanti ücret alan Hollandalı futbolcu, menaceri aracılığıyla takım arayışlarına başladı.
 
ABD ekipleriyle temasta olan De Jong, Galatasaray'da aldığı ücreti veren bir kulüp bulamazsa mecburen takımda kalabilir. Galatasaray Yönetimi, Hollandalı futbolcunun transfer gelişmelerini yakından takip ediyor.
 
Nigel De Jong, bu sezon Galatasaray'da toplam 24 maçta görev alırken rakip filelere 1 gol attı. 24 maçta 6 sarı kart, 1 kırmızı kart gören Hollandalı yıldız toplam 1626 dakika süre aldı.