19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Geir Bakke: Norveç'ten geliyoruz, tatili severiz ama sadece tatil için de burada değiliz

Sarpsborg Teknik Direktörü Geir Bakke, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Beşiktaş maçı öncesinde konuştu.

19 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Geir Bakke: Norveç'ten geliyoruz, tatili severiz ama sadece tatil için de burada değiliz

Sarpsborg Teknik Direktörü Geir Bakke, Beşiktaş maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı tanıdıklarını kaydeden teknik adam, "Akıllı oyuncuları olduklarını biliyoruz, çok kaliteli ve büyük isimleri var. Böyle bir statta böyle bir rakibe karşı oynamaktan dolayı mutluyuz. Norveç'ten geliyoruz, tatili severiz ama sadece tatil için de burada değiliz" dedi.

Fiziksel oynayarak Beşiktaş'a sorun çıkarmayı istediklerini söyleyen Bakke, "Buraya kadar geldiysek, fiziksel mücadele ile geldik. Beşiktaş'ın eksiklerini biliyoruz. Biz koşan, mücadele eden bir takımız. Bunu en iyi şekilde kullanıp, Beşiktaş'a zor anlar yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"DÜŞÜK BÜTÇE İLE İYİ İŞLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Rotasyon yapıp yapmayacağı sorulan antrenör, "Kısıtlı kadromuz var, ligde de kötü gitti işler. Rotasyonda bazı problemlerimiz oluyor fakat imkanlar dahilinde en iyilerini yapmaya çalışıyoruz. Liverpool, Barcelona, Liverpool gibi geniş kadrolara sahip değiliz, düşük bütçe ile iyi işler yapmaya çalışan bir takımız" cevabını verdi.

Pepe gibi yıldız bir oyuncu ile karşılaşacakları hatırlatılan teknik adam, "Yıldız oyunculara saygı duyuyoruz ancak sahanın ölçüleri dünyanın her yerinde aynı. Kim daha fazla koşarsa, sonuca o ulaşacak" diyerek sözlerini noktaladı.