19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gökhan İnler: Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim

Beşiktaş'ın İsviçre asıllı Türk yıldızı Gökhan İnler UEFA'ya özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta oynadığı için çok mutlu olduğunu belirten Gökhan İnler 'Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim' dedi.

17 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Gökhan İnler: Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim
Daha önce Napoli'de 4 sezon oynayan Gökhan İnler, Çarşamba gecesi oynanacak olan Napoli-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi A Grubu karşılaşması öncesi UEFA'ya konuştu.
 
"Neden Beşiktaş?" sorusuna Gökhan şu şekilde cevap verdi:
 
"Çok iyi ve yıllardır maçlarını takip ettiğim bir takıma geldim. Çocukluğumdan beri Beşiktaş'ın maçlarını , derbilerini hep seyretmişimdir. Beşiktaş'a transfer olmam Çocukluk hayalimdi ve çok mutluyum. Ben çocukken Beşiktaş benim İsviçre'de yaşadığım bölgenin yakınında kamp yapardı. Bende onların antrenmanlarını izlemeye giderdim. Beşiktaş her zaman kalbimdeydi"
 
Transferinin çok ani ve çabuk olduğunu belirten tecrübeli oyuncu "Transferim de çok hızlı gerçekleşti. 2 haftada 4 maç oynadım bir anda. Ama takım arkadaşlarım ve hocamız bana bu uyum sürecinde çok yardımcı oldular" dedi.
Beşiktaş'ın eski takımı Napoli ile oynayacak olmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu da belirten Gökhan İnler "4 yılımı geçirdiğim Napoli ile tekrar karşılaşmak benim için çok güzel olacak. Napoli'ye transfer olmadan önce Udinese forması ile San Paolo'da onlara gol atmıştım. Şimdi oraya tekrar geri dönmek çok güzel bir duygu. Napoli'ye karşı oynayacağımız 2 maç için sabırsızlanıyorum. Eski arkadaşlarımı görmek ve onlara karşı oynamak çok güzel olacak" şeklinde konuştu. Fotomaç