25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Göztepe Fenerbahçe maç özeti goller ve pozisyonlar (Göztepe FB özet)

Göztepe Fenerbahçe özet dakikaları nefes kesti. Fenerbahçe yeni sezondaki ilk maçında Göztepe’ye konuk oldu. Fenerbahçe, Alper Potuk’un golüyle öne geçse de Volkan’ın hatasında Castro skoru eşitledi. İkinci yarıda Scarione’nin golü Göztepe’yi öne geçirdi. Skrtel’in kafa vuruşu skora yeniden denge getirdi. İşte, Göztepe FB özet, goller ve önemli anlar.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Göztepe Fenerbahçe maç özeti goller ve pozisyonlar (Göztepe FB özet)

Göztepe Fenerbahçe özet dakikaları gol düellosuna sahne oldu. Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu ilk haftasında Göztepe ile Fenerbahçe kozlarını İzmir’de paylaştı. Maç hızlı başladı ve Fenerbahçe’nin golü Alper Potuk ile geldi. Castro ve Scarione’nin golleri Göztepe’yi öne geçirdi. Skrtel kafa vuruşuyla skora denge getirdi. İşte, Göztepe Fenerbahçe özet dakikaları, golleri ve önemli anları.

GÖZTEPE FENERBAHÇE ÖZET (1.YARI)

5.dakikada Mehmet Topal'ın nefis ara pasıyla İsmail soldan ceza alanına girdi, onun ortasına kale önünde Alper Potuk dokundu ve ağları sarstı: 0-1

8’de maça denge geldi. Göztepe atağında Leo soldan ortaladı, Jahovic'in kafayla indirdiği topa ceza alanı dışından Castro gelişine voleyi vurdu. Kaleci Volkan'ın elinden kaçırdığı top köşeden ağlarla buluştu: 1-1

Göztepe, eşitlik golü sonrası özgüvenli bir şekilde Fenerbahçe kalesine yüklenmeye başladı. Sarı-lacivertliler kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanıyor.

Valbuena'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Ghilas topu karşılamak isterken ters bir vuruş yaptı, top direğin dibinden dışarı çıktı.

18’de Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Göztepe savunmasının havalandırdığı topa Skrtel gelişine röveşatayı vurdu, kaleci Beto üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

21’de Serbest vuruşta Valbuena topun başına geçti. Onun şutunda baraja çarpıp yön değiştiren topu Beto kontrol etti.

38.dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Fenerbahçe gol sonrası ilk kez bu kadar etkili geldi. Valbuena'nın pasıyla Isla sağdan hareketlendi, onun ortasında Van Persie ön direkte kafayı vurdu. Top direğin dibinden auta çıktı.

GÖZTEPE FENERBAHÇE ÖZET (2.YARI)

51.dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Van Persie'nin etkisiz serbest vuruşu sonrası Dirar sağ kanattan ortasını yaptı, kale alanı içinde Mehmet Topal kafayı vurdu. Direğin içine çarpan top, kaleci Beto'nun kollarında kaldı.

57.dakikada ceza alanı dışında topu alan Scarione, içeriye doğru kat etti ve Josef'in müdahale edemediği topa sol ayağıyla çok sert vurdu. Volkan'ın müdahale edemediği top ağlarla buluştu: 2-1

64’te Valbuena'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Skrtel kale alanı içinde üç kişinin arasından çok iyi yükselerek kafayı vurdu ve topu köşeden ağlara yolladı: 2-2

71.dakikada Scarione'nin kullandığı serbest vuruşta top bir kale boyu üstten dışarı çıktı.

81.dakikada sol kanatta topla buluşan Valbuena, ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Top, kaleci Beto'nun kontrolünde yandan auta çıktı.

90+3’te Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Sağ kanattan son çizgiye doğru ilerleyen Valbuena'nın ortasında Skrtel etkili bir kafa vuruşu yaptı, top az farkla üstten dışarı gitti.

Fenerbahçe, sezonun ilk maçında Göztepe'yle deplasmanda 2-2 berabere kaldı.