20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Antalyaspor maçına Aboubakar 11'de başlayacak

Napoli karşısında attığı 2 golle Beşiktaş'a 3 puanı getiren Vincent Aboubakar, Antalyaspor maçında da Şenol Güneş tarafından ilk 11'de görevlendirilecek.

22 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Antalyaspor maçına Aboubakar 11'de başlayacak
Siyah-Beyazlılar'ın Portekiz devi Porto'dan satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, Beşiktaş macerasına tutuk bir başlangıç yapsa da kalitesini Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Napoli maçında ortaya koymuştu.
 
San Paolo Stadı'nda oynanan mücadeleye ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan 24 yaşındaki futbolcu, attığı iki golle Kara Kartal'a İtalya'da tarihi bir zafer yaşatmıştı. Bu mücadelenin ardından yapılan takım çalışmalarında da oldukça hırslı bir görüntü sergileyen Aboubakar, yüksek form grafiği ve azmiyle teknik direktör Şenol Güneş'i sevindiriyor. 
 
Başarılı teknik adamın yıldız futbolcusu Süper Lig'de yarın Vodafone Arena'da oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasında da ilk 11'de görevlendirmeyi planladığı öğrenildi. 
 
Kartal 10 milyon Euro ödeyecek
 
Porto ile yapılan anlaşma gereği Beşiktaş'ın bir sezonluğuna kiralayıp bonservisine 10 milyon Europ ödeme konusunda el sıkışarak dört sezon için de şimdiden anlaşma sağladığı Abuobakar da şovuna devam etmeyi planlıyor... 
 
Tecrübeli futbolcu gol atamama konusundaki şanssızlığını kırdığını belirterek, "Artık kendimi daha iyi hissediyorum. Gollerime devam etmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
 
Fanatik