20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Şenol Güneş: Herkes işine baksın

1.“Ben fikstür konusunda kendi kulübümle ilgili görüş bildirdim. Hiçbir kulübü suçlamadım. Niye müdahil oluyorlar.” 2.“Hakem kararlarını masaya yatırırsak, bundan en az zararla çıkacak kulüp Beşiktaş olur. Ortamı germeyelim!

GÖKHAN KILINÇER 29 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şenol Güneş: Herkes işine baksın

Şenol Güneş, Advocaat’a ve Mahmut Uslu’ya cevap verdi. Fenerbahçe’nin hocası Rize maçından sonra, “Güneş’in fikstürden şikayet etmesinin bir anlamı yok” derken, Uslu da Quaresma’nın kart görmediği pozisyon için “Çifte standart” yorumunu yapmıştı. Beşiktaş’ın teknik patronu Güneş iki Fenerli’nin kendi işine bakmasını tavsiye ederek, “Biz nasıl hiç kimsenin işine karışmıyorsak, başkalarından da aynı şeyi bekliyoruz” dedi.

DERBİ ÖNCESİSAKİN OLMAK LAZIM

Kartal’ın hocası şunları söyledi: “Ben fikstür konusundaki sıkıntımızı dile getirdim. Ama sadece kendi takımım için konuştum. Başka bir takımın maçlarını yorumlamadım. Hiçbir kulübü de suçlamadım. Böyle bir konuya neden müdahil olup açıklama yapıyorlar anlamak zor. Quaresma konusuna gelince, bu da yine Beşiktaş’ı ilgilendiren bir konu. Hakemlerin her maçta tartışılan kararları oluyor. Tüm hataları masaya yatıracak olursak, bundan en az zararlı çıkacak kulüp biz oluruz. Derbi öncesi ortamı germenin anlamı yok”.