24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

İlkay Gündoğan'ın performansı Pep'in aklını aldı

Dün gece Basel karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan İlkay Gündoğan, hocası Pep Guardiola'yı mest etti.

14 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İlkay Gündoğan'ın performansı Pep'in aklını aldı

Manchester City'nin Basel'e gol yağdırdığı maçta Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın yaptıkları, hocası Guiardiola'yı şaşkına çevirdi. İlkay Gündoğan, City'nin İngiltere'ye 4-0'la döndüğü karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşırken maçın ardından Guardiola çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ONU ÇOK ÖZLEMİŞTİK"

Mücadele 2 gol atan İlkay Gündoğan hakkında konuşan Guardiola, "İlkay Gündoğan olağanüstü bir futbolcu. Geçen sezon 6 aylık sakatlık yaşadı ve onu çok özledik. Performansından dolayı çok memnunum. Harika bir oyun ortaya koydu" ifadelerini kullandı. İlkay Gündoğan'ı öve öve bitiremeyen tecrübeli teknik adam, ikinci maç öncesi de Basel'i korkutan net bir mesaj verdi.

"CİDDİYE ALACAĞIZ"

İkinci maçı ciddiye alacaklarını vurgulayan başarılı teknik adam, "Mükemmel bir sonuç aldık. Çeyrek finale çok yakınız ancak turun 180 dakika sonucundan geçildiğini unutmamalıyız. İkinci maçı ciddiye alacağız" şeklinde konuştu.

İLKAY'IN SÖZLERİ

Sözlerine 'Umarım Löw performansımı beğenmiştir" sözleriyle başlayan İlkay Gündoğan, "Sonuç mükemmel olabilir ancak yine de oyunumuzu geliştirmeliyiz. Başarılı olmak için daha iyi olmalıyız." dedi.

(Sporx)