18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

İspanyol basını, Real Madrid'in Cenk Tosun transferi için harekete geçtiğini yazdı

Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Beşiktaş'ın başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Cenk Tosun, Avrupa devlerini peşine takmış durumda.

7 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İspanyol basını, Real Madrid'in Cenk Tosun transferi için harekete geçtiğini yazdı

Son gelen iddiaya göre milli futbolcuya Real Madrid de kanca attı... İspanya'nın en önemli yayın organlarından biri olan AS Gazetesi'ne göre Real Madrid, Cenk Tosun'un transferi için harekete geçmiş durumda.

Teknik direktör Zinedine Zidane'ın bir süredir yıldız futbolcuyu yakından takip ettiği ve transferi için onay verdiğini belirten gazete, "Real Madrid uzun bir süredir Benzema'ya alternatif arıyor. Cenk hem son vuruşları hem de yüksek futbol bilgisiyle Zidane'ın dikkatini çekmeyi başardı" ifadesini kullandı. Kulübün Ocak'ta resmi teklifi yapabileceği gelen haberler arasında.

TEKLİFE 'HAYIR' DİYEMEZ!

AS, Real Madrid'in ara transfer döneminde Beşiktaş'ın kapısını çalarak resmi teklif yapabileceğini ya da Cenk Tosun'u bir süre daha izleyerek sezon sonunda harekete geçeceğini vurguladı.

İsmi bir süredir başta Newcastle ve Crystal Palace olmak üzere İngiliz kulüpleri ile anılan Cenk'in Real Madrid'den gelecek olası bir teklife 'hayır' diyemeyeceği belirtiliyor. İspanyol devinin bu transferde gözden çıkaracağı rakam da merak konusu.

HERKES CENK'E HAYRAN

 Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mükemmel bir performans sergileyen cenk tosun, Avrupa'nın dev kulüplerini kendisine hayran bıraktı. Milli futbolcu da yurt dışında oynamaya sıcak bakıyor.