20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Riekerink'ten 'Fenerbahçe'yi izleyelim' sorusuna olay cevap!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yardımcılarından gelen bir teklife Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak bir cevap verdi.

27 Eylül 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Riekerink'ten 'Fenerbahçe'yi izleyelim' sorusuna olay cevap!

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu kanıtladı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile olumlu bir hava yakalayan sarı-kırmızılı ekip, ligde oynadığı 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi.

Şampiyonluk yarışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Jan Olde Riekerink, oldukça ses getirecek açıklamalarda bulundu. Fanatik’ten Serdar Dinçbaylı’nın haberine göre Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışındaki rakipleri arasında görmüyor. Habere göre Riekerink'in yardımcıları pazar gecesini değerlendirmek için, “Fenerbahçe karşılaşmasını tribünde izleyelim, sonrası için çıplak gözle bilgi edinmiş oluruz” teklifini yaptı. Ancak Galatasaray’ın Hollandalı teknik direktörü, o öneriye ezeli rakibi çok kızdıracak bir yanıt verdi.

Buna göre, Riekerink'in ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ekipleri işaret ettiği ve Fenerbahçe'yi ‘henüz' bu sınıfa sokmadığı bildirildi. İlk 5 haftada 7 puan toplayan sarı-lacivertliler'i bir tehdit olarak görmeyen Hollandalı çalıştırıcının, “Şu an için bizim rakibimiz değiller. Beşiktaş derbisi geride kaldı. O nedenle de Başakşehir ve Osmanlıspor gibi ligin iyi futbol oynayan takımlarına, onların yaptıklarına odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe'yi henüz bu seviyede bir tehdit olarak görmüyorum” yanıtını verdiği ifade edildi.