Jeremain Lens için flaş açıklama! "Gidebilir"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Jeremain Lens için Sunderland'in menajeri Simon Grayson sürpriz bir açıklama yaptı. İşte Jeremain Lens transferinden son gelişmeler...

Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Jeremain Lens için flaş açıklama! 'Gidebilir'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
18 Temmuz 2017 23:25
Son güncelleme 20 Temmuz 2017 11:38
Fenerbahçe ve Beşiktaş için flaş Lens gelişmesi! Sunderland'in menajeri Simon Grayson, hazırlık maçında St. Johnstone'a 3-0 mağlup olmalarının ardından açıklamalarda bulundu ve performansından memnun olmadığı Jeremain Lens'e flaş bir mesaj yolladı.

"BAŞKA YERLERE GİDEBİLİRLER"

İlk devrenin sonunda Jeremain Lens'i oyundan alan Simon Grayson, "Konsantrasyon, arzu ve açlıkla ilgili eksikler var. Bu formayı giymek istemeyen oyuncular varsa başka yerlere gidebilirler. Bazı oyuncular çalışmak istemiyor. Çalışmaya hazır olmayan oyuncularla birlikte olmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

"BURADA OLAMAZLAR"

Genç futbolcuların özverisini vurgulayan ve eleştirilerine devam eden Grayson, "Gençler başarılı olmak için her şeyi yapıyorlar ve buna şaşırmıyorum. Ekibin geri kalanı da bunu yapmalı. Bunu yapmak istemiyorlarsa burada olamazlar" şeklinde konuştu.

İngiliz basını, Sunderland'in menajeri Smon Grayson'ın eleştirilerini isim kullanmadan yapmasına karşın Jeremain Lens'i işaret etti.

 

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam