24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Jose Mourinho'nun 'Yeni Vidic' dediği Merih Demiral'ı Lucescu görmedi

Sporting Lisbon'da artık A takımla beraber maçlara çıkan Merih Demiral'ın Lucescu tarafından tercih edilmemesi bir hayli tepki çekti.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Jose Mourinho'nun 'Yeni Vidic' dediği Merih Demiral'ı Lucescu görmedi

Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Sporting Lisbon’a transfer olan Merih Demiral’ın geçtiğimiz günlerde Manchester United ile görüştüğü ortaya çıkmasından sonra, tecrübeli teknik adam Jose Mourinho’nun oyuncuyu yakından takip ettiği Portekiz basınına yansımıştı.

JORGE JESUS ONU FAMALİCAO MAÇINDA DA OYNATACAK

Jorge Jesus’un çok beğendiği ve Fiorentina ile oynanan hazırlık maçında kadroya aldığı Merih, Portekiz Kupası’nda Oleiros karşısında sahaya çıkarken, yetenekli stoperin yavaş yavaş A takıma ısınması 19 yaşındaki oyuncu için ‘Manchester United’ın yeni Vidic’i olacak’ yorumlarını beraberinde getirdi. Sözleşmesine ’45 milyon euro’luk’ bedel konan Merih Demiral’ın çok kısa bir sürede patlama yapması beklenirken, 2020’nin kadrosunu oluşturmaya çalışan Mircea Lucescu’nun Merih’e kadroda şans vermemesi Rumen çalıştırıcı üzerindeki eleştiri oklarının artmasına neden oldu.

Hazırlık maçlarında ‘Geleceğin kadrosunu oluşturmaya çalışıyorum, yeni bir jenerasyon yakalamak istiyorum’ açıklamalarından sonra Hollanda 2.Ligi’nden oyuncu seçen ve seçtiği futbolcu hakkında ‘Videodan takip edip aldım’ demecini veren Lucescu’nun Merih Demiral’ı görmemesi kafalarda soru işareti bırakırken, Merih’in yaşanan olumsuz süreçten etkilenmediği, genç futbolcunun tam tersine çalışmalarına tüm gücüyle devam ettiği belirtildi.