24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Kalinic'le sıcak temas

30 yaşındaki Hırvat santrfor için teknik direktör Fatih Terim’in devreye girip, eski öğrencisi Gattuso’dan bu oyuncuyu istediği öğrenildi. Nikola Kalinic’in önceliği ise Milan’da forma giymek.

22 Haziran 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kalinic'le sıcak temas

GALATASARAY kaliteli bir golcüyü renklerine katabilmek için yoğun uğraş veriyor. Sarı-Kırmızılılar’da listeye giren son isim Milan’lı Nikola Kalinic oldu. Teknik direktör Fatih Terim’in eski öğrencisi şimdiki Milan Teknik direktörü Gennaro Gattuso’yu arayarak Nikola Kalinic’i Galatasaray’a kiralayıp, kiralayamayacaklarını sorduğu öğrenildi.

HIRVATİSTAN KADRO DIŞI BIRAKTI

30 yaşındaki golcü Dünya Kupası’nda Hırvatistan’ın 23 kişilik kadrosundaydı. Nijerya maçında oyuna sonradan girmek istemeyince kadro dışı bırakılmıştı. Gattuso’nun Terim’e, “Nikola size gelmek isterse bizim açımızdan bir sorun olacağını zannetmiyorum. Ancak yönetim kiralar mı bilemem. Onun önceliği Milan’da kalıp forma giymeye devam etmek. Önce onu ikna etmelisiniz” dediği belirtildi.  

İKİ AYAĞINI DA KULLANABİLİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in iki ayağını da çok iyi kullanabildiği için Kalinic’te karar kıldığı vurgulandı. Sarı-Kırmızılı takımın yöneticilerinin Kalinic’in menajeriyle temasa geçtiği ve futbolcunun düşüncesini öğrenmeye çalıştıkları kaydedildi. Nikola Kalinic geçtiğimiz sezon Serie A (İtalya 1.Ligi) 31 maça çıktı. Bin 814 dakika sahada kalıp 6 gol attı, 5 de asist yaptı.