25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kanarya’ya Yıldırım doping

Fenerbahçe’nin patronu, futbolcularla birebir görüşürken, “Size güveniyor ve inanıyorum. Bu formanın ruhuyla oynarsanız yaşanan tüm sorunları aşarız. Manchester United, çıkış maçımız olsun. Güvenimi boşa çıkarmayın” dedi.

AYGÜN ÖZİPEK19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kanarya’ya Yıldırım doping

Ve Aziz Yıldırım devreye girdi... Fenerbahçe’de son Alanyaspor beraberliğiyle zirve yapan kötü gidiş üzerine Başkan harekete geçti. Sarı-Lacivertli kulübün patronu dün Asbaşkan Önder Fırat ile birlikte Samandıra Tesisleri’ne gelerek idmanı izledi. Yıldırım Avrupa Ligi’ndeki Manchester United karşılaşması öncesi, teknik heyet ve futbolcularla görüşme yaptı.

DURUMU SİZ DÜZELTECEKSİNİZ

Oyuncularla tek tek sohbet eden Yıldırım, her zaman takımın arkasında olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Lig uzun bir maraton. Puan kayıpları olur. Bu kez biraz fazla oldu ama bu durumu düzeltecek de sizsiniz. Şimdi önümüzde telafisi zor olan Manchester United karşılaşması var. Gözler üzerinizde.”

GALİBİYET ÖNÜMÜZÜ AÇAR

“Fener formasının hakkını verin. Bu forma için savaşın, terinizi son damlasına kadar akıtın. O zaman başaramayacağınız hiçbir şey yok. Manchester United maçı çıkışımız için iyi bir start olabilir. İngiltere’den iyi bir skorla dönersek önümüz açılır. Güvenimi boşa çıkarmayın.” l AYGÜN ÖZİPEK

Eleştirilerekulaklarını kapat

Başkan Aziz Yıldırım, Samandıra’yı ziyaretinde Teknik Direktör Dick Advocaat ile de bir görüşme yaptı. Yıldırım, “Bizim dışımızdan gelecek tüm eleştirilere kulaklarını kapat. Fenerbahçe düşmanları fırsat kolluyor. Yapacağın açıklamalarla onlara bu fırsatı verme. Sadece işine odaklan. Bu takımı sen düzelteceksin. Biz her zaman yanındayız” dedi.

Fener’in silahı hızlı hücum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Manchester United karşısında taktiğini belirledi. Alışılmışın dışında bir taktikle 3’lü ön liberolu kadroyla sahaya çıkacak olan ve tek forvet kullanmayı planlayan Hollandalı çalıştırıcı sonuca hızlı hücumlarla gidecek. Solda Hasan Ali, sağda ise Şener hızlı kanat hücumlarını geliştirecek, Mehmet  Topal ve Josef ise savunmadan hızlı çıkıp, uzun paslarla topu arkadaşlarıyla buluşturacaklar.

İngiltere seferi bugün 11.00’de

Manchester United maçının İstanbul’daki son hazırlığını dün yapan Fenerbahçe bugün saat 11.00’de İngiltere’ye uçacak. Bu akşam son çalışmasını yapacak olan Sarı-Lacivertli takım maçın ardından geceyi İngiltere’de geçirip, cuma günü İstanbul’a dönecek.