25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kanseri yenen eski Milli futbolcu Uğur Yanıkdemir'e kimse sahip çıkmadı

Konyaspor altyapısından yetişen ve yeşil-beyazlı takımla Süper Lig'de forma giyen Konyalı futbolcu Uğur Yanıkdemir, geçirdiği kanser hastalığının ardından her şeyini kaybetti. Eski milli futbolcu tekrar sağlığına kavuştuğunda ise bütün kapılar kendisine kapandı.

5 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kanseri yenen eski Milli futbolcu Uğur Yanıkdemir'e kimse sahip çıkmadı

Konyaspor altyapısından yetişen ve hem burada hem de Anadolu Selçukspor'da profesyonel olarak forma giyen Konyalı futbolcu Uğur Yanıkdemir, yakalandığı kanser hastalığında her şeyini kaybetti. Tedavisi için evini ve arabasını satmak zorunda kalan Yanıkdemir, hastalıktan kurtulduktan sonra yeniden futbola dönerek ailesini geçindirme çabasına girdi.

ÖNCE EVİ, SONRA ARABASI

Konyaspor'un 2009-2010 sezonunda yaşadığı 1. Lig şampiyonluğunda kadroda bulunan Uğur Yanıkdemir, bir sonraki sezon yeşil-beyazlı takımla birlikte Süper Lig'de mücadele etmişti. O dönem 22 yaşında olan futbolcu, dünya evine girerek ailesini kurmuştu. Yanıkdemir, hastalığa yakalandıktan sonra tedavisi için evini ve arabasını satmak zorunda kaldı.

YENİDEN TOPLANIYOR

Konyaspor serüveninin ardından birçok takımda forma giyen ve Kastamonuspor'un 3. Lig şampiyonluğunda büyük rol oynayan Uğur Yanıkdemir, akabinde hastalanarak kariyerinde düşüşe geçmeye başladı. Hastalığını atlatmasının ardından yeniden toparlanmaya başlayan Konyalı futbolcu, Bölgesel Amatör Lig'deki hiçbir Konya ekibiyle anlaşamazken, Bursa temsilcisi İnegöl Kurtuluşspor'un yolunu tuttu.