17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Kasımpaşa Beşiktaş özet görüntüleri, golleri | Kasımpaşa BJK maç özeti

Kasımpaşa Beşiktaş özet dakikalarında goller ardı ardına geldi. Kasımpaşa BJK maç özetinde 4 gol sesi çıktı ve puanlar paylaşıldı. 2-2 sona eren maçta Beşiktaş’ın gollerini Babel ve Talisca kaydederken, Kasımpaşa’nın gollerini ise Markus Neumayr ve Trezeguet attı. Bu sonuçla birlikte iki takım da ligdeki puanını dörde çıkarmış oldu.

18 Ağustos 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kasımpaşa Beşiktaş özet görüntüleri, golleri | Kasımpaşa BJK maç özeti

Lige galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesi Kasımpaşa Beşiktaş özet görüntüleri yayınlandı mı? Kasımpaşa BJK maç özeti haberimizde bulunuyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maç çekişmeli geçti ve Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş skoruyla sona erdi. Beşiktaş’ın gollerini Babel ve Talisca kaydederken, Kasımpaşa’nın gollerini ise Markus Neumayr ve Trezeguet attı. Bu sonuçla birlikte iki takım da ligdeki puanını dörde çıkarmış oldu. İşte, Kasımpaşa Beşiktaş özet görüntüleri.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

5.dakikada maçtaki ilk köşe vuruşunu Kasımpaşa kullandı ve Markus Neumayr'in ortasına penaltı noktası üzerinde Adem Büyük'ün kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

7.dakikada Tosic'in sol kanattan ceza alanına giren Cenk Tosun'a gönderdiği pası Cenk bekletmeden içeri çevirdi ve yerden gelen ortayı Ryan Babel çizgi üzerinde tamamlayarak takımını öne geçirdi.

14’te Tosic'in yine ceza alanı dışındaki arkadaşı Cenk Tosun'a gönderdiği pası Cenk kontrol ettikten sonra yay dışından plase vuruş ile kaleye gönderdi ancak üzerine gelen topta Ramazan hata yapmadı.

21.dakikada sol kanatta topla buluşan Quaresma, rakip ceza alanına girdi ve sağına çektiği topu kaleye göndermek istedi ancak etkisiz şutu rakibinde kaldı.

23’te Markus Neumayr'ın ceza alanı dışı sol çaprazından çok sert şutu uzak kale direği dibine gitti ve maça denge geldi.

34.dakikada sol kanattan topla birlikte hareketlenen Caner Erkin ceza sahasına doğru ortalıyor, iki oyuncu arasından yükselen Anderson Talisca, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturuyor.

45+2’de Talisca, ceza alanı içine sarkan arkadaşı Oğuzhan'ı yerden harika pası ile gördü ve Oğuzhan'ın gol vuruşundan önce Popov yatarak müdahalesi ile topu kornere gönderdi.

Kas%C4%B1mpa%C5%9Fa+Be%C5%9Fikta%C5%9F+ma%C3%A7+%C3%B6zeti+ve+golleri+(Kas%C4%B1mpa%C5%9Fa+BJK+%C3%B6zet)

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

54.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Markus Neumayr kullandı ve ceza alanına gelen etkili ortaya Ben Youssef'in kafa vuruşu direk dibinden auta çıktı.

57.dakikada Ryan Babel, savunma arkasına sarktığı pozisyonda Oğuzhan'ın pası ile kaleci ile karşı karşıya kaldı ve açısını kaybettiği pozisyonda altı pas dışına pasını çıkardı ancak Cenk'in müsait pozisyonda şutu üstten auta çıktı.

63’te sağ kanattan Markus Neumayr'ın ceza alanına gönderdiği ortasını ön direkte Adem Büyük kafa vuruşu ile tamamladı ancak istediği gibi bir vuruş olmadı ve meşin yuvarlak auta çıktı.

78.dakikada Mısırlı yıldız Trezeguet, ceza alanı dışı sol çaprazdan yakın direk dibine şutunu çıkardı ve Fabri'nin uzanmasına rağmen müdahale edemediği top ağlarla buluştu.

86’da Cenk Tosun, rakip ceza alanı dışı sol çaprazdan çok sert vurdu ve aynı güzellikte kaleci Ramazan üst direk dibinden topu kornere çeldi.

89.dakikada Talisca, rakip ceza alanı içi sağ çaprazda göğsü ile kontrol ettiği topu bekletmeden kaleye göndermek istedi ancak bu şut yandan farklı şekilde auta çıktı.