20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kwadwo Asamoah: Benim için önemli olan Galatasaray

Galatasaray'ın son dakikada transfer edemediği Kwadwo Asamoah, futbol direktörü Cenk Ergün ile görüştü, 'Juventus devam edelim dese dahi benim için önemli olan Galatasaray' diye mesaj gönderdi.

13 Kasım 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kwadwo Asamoah: Benim için önemli olan Galatasaray

Galatasaray'ın geçen yaz kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği, ancak Juventus'un son dakikada vermekten vazgeçtiği Asamoah sarı-kırmızılıları sevindirecek bir mesaj gönderdi.

Futbol direktörü Cenk Ergün ile görüşen yıldız sol bekin, "Yazın her konuda anlaşmıştık. Benim için uzun süren görüşmelerden sonra verdiğim bir karardı. Galatasaray'a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Bana sunduğunuz şartlar ve her şeyden önemlisi, takımda bana biçilen rol üzerine bir karar almıştım. Juventus devam edelim dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum. Açıkçası oynanan futbol umut verici. Bu ekibin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştuğu öğrenildi.

Juventus'un yaz döneminde gerçekleştiremediği sol bek transferini devre arasında yapması halinde Galatasaray'a ocak dönemi için kolaylık sağlayacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonunda biten Asamoah için 1.2 milyon euro bonservis verebileceğini İtalyan kulübüne iletti. Juventus ile pazarlıkların devre arasında süreceği ifade edildi.

Milliyet